Disney prireja risanki Bambi in Ostržek

Bambi bo film
Bambi bo film

Filmski studio Disney bo predelal risanki Bambi in Ostržek. Tako nadaljuje svojo zgodbo predelave klasičnih animiranih filmov, ki jih uspešno oziroma neuspešno izdaja zadnja leta. In beseda izdaja je ravno tista beseda, ki odlično opiše te Disneyeve podvige. Po zgledu risank Levji kralj, Aladin in Knjiga o džungli sta sedaj na vrsti še dve klasiki. Jelenček Bambi in leseni fantek Ostržek.

Denar je sveta vladar

Alica v čudežni deželi, Pepelka, Zlohotnica, Knjiga o džungli, Alica skozi ogledalo, Lepotica in zver, Christopher Robin, Dumbo, Aladin, Dama in potepuh, Zlohotnica Vladarica zla in Levji kralj so skupaj v blagajne prinesli malenkost več kot 8,6 milijarde doloarjev. Brez dvoma velik finančni uspeh za studio, ki nam je pred mnogo časi dal tako lepe risanke. Zdaj to izkoriščajo v druge namene, igrajo na nostalgijo in naše spomine, ki nas vežejo na te risanke.

Ostržek
Ostržek

Bambi

Medtem ko za Ostržka še ni posebnih informacij, jih je nekaj za Bambija. Za scenarij sta zadolženi Geneva Robertson-Dworet (Stotnica Marvel in Tomb Raider) in Lindsey Beer (Sierra Burgess is a loser, Chaos Walking). Kot sta bila Knjiga o džungli in Levji kralj fotorealistična bo tudi Bambi. Kaj to pomeni? Da živali ne bodo kazale čustev in film  ne bo tako dober kot risanka. A vseeno ne moremo mimo tega, da Disneyevi novi filmi izgledajo fantastično. Niso odlični, ampak izgledajo čudovito, torej vsaj nekaj.

Prihodnost predelav

Marca letos pričakujemo Mulan in nekje v bližnji prihodnosti predzgodbo Kruele deVil, negativke iz filmov o 101 dalmatincu. Na krajšem spisku so tudi predelave risank Mala morska deklica, Notredamski zvonar in Lili in žverca. Časi, ko smo od Disneya dobivali navdih je minil in zdaj lahko samo čakamo na neskončne predelave njihovih fenomenalnih risank.

Predelave studia Disney
Predelave studia Disney

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekModeratorji komentarjev na YouTubu prisiljeni podpisati klavzulo o ogroženem duševnem zdravju
Naslednji članekKaj pa, če bom moral odpovedati potovanje?

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.