Dobili bomo peti del Maščevalcev

Spoiler alert

Moški, ki zašepeta spoiler alert

Avengers: Endgame je bil najdonosnejši film vseh časov, ki je po 10 letih iz lestvice najdonosnejših filmov izrinil Avatarja in porušil svetovne rekorde gledanosti. S tem je prav tako dramatično premešal celotno Marvel zgodbo. Vsi smo mislili, da bo s smrtjo Tonyja Starka, Iron Mana, tudi konec serije Maščevalcev, vendar smo se zmotili.

Maščevalci se bodo vrnili v drugačni zasedbi

Kevin Feige, ameriški producent in predsednik Marvel Studios, je po končani sagi razkril, da se bodo Avengersi vrnili, vendar v drugačni zasedbi, kot so jo navajeni oboževalci. Kevin Feige je navedel: »To bo zelo drugačna ekipa, kot smo jo navajeni. Ekipo bodo sestavljali junaki, ki jih že poznate in nekateri, ki jih še boste«. Tudi brez večine prvotne ekipe ima Marvel veliko superjunakov, ki jih bodo morali izkoristiti, ko se bodo Avengersi ponovno združili.

Presenetljivo je, da je predsednik Marvel Studios nejasen, ko gre za razkritje informacij, vendar je namignil, da bo peti del Avengersev posajen v fazo štiri in fazo pet.

Peter Parker naslednik Tonyja Starka?

Film Spider-man: Far From Home je močno nakazoval na to, da bo Peter Parker naslednik Tonyja Starka, medtem ko so vsi ostali junaki – Thor, Doctor Strange, Captain Marvel, Black Panther, Ant-Man in junaki iz Guardians of the Galaxy – uveljavljeni tako, da bi se zlahka prilagodili novi ekipi.

Marvelovi oboževalci upajo, da bo do petega dela zares prišlo in so prepričani, da ta ne bo razočaral kljub drugačni zasedbi. Se že veseliš?

Prejšnji članekHuawei objavil seznam trikov za fotografiranje
Naslednji članekAdobe Flash se poslavlja od Google Chroma

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.