Filmi, ki si jih zgrešil v prejšnjem desetletju

V prejšnjem desetletju si najverjetneje videl ogromno filmov. Nisi pa videl čisto vseh. Te zanima, kateri so tisti filmi, ki jih nisi videl in so šli mimo tvojih radarjev? Pripravili smo seznam filmov, ki so jih mnogi zgrešili. Zdaj si na vrsti ti, da preveriš koliko podcenjenih filmov si zgrešil. Filmi, ki niso klasičen mainstream ogled, ampak imajo močnejše sporočilo. Prav tako so obenem težje promovirani, saj ciljnega občinstva ni toliko.

Prava fanta

Ryan Gosling in Russell Crowe je tisti filmski dvojec za katerega nismo vedeli, da ga rabimo. Zasebni detektiv in plačanec morata združiti moči, da rešita primer pogrešane najstnice. Ena najboljših komedij prejšnjega desetletja.

The Nice Guys - Main Trailer [HD]

Nikoli zares tukaj/ Pogovoriti se morava o Kevinu

Režiserka Lynne Ramsay je s tema dvema filmoma pokazala, kako močno lahko parira bolj uveljavljenim režiserjem. Tilda Swinton, John C. Reilly blestita v filmu Pogovoriti se morava o Kevinu. Joaquin Phoenix pa svojo mojstrstvo pokaže v filmu Nikoli zares tukaj. Oba filma sta mešanica psihološke drame in grozljivke.

Portret mladenke v ognju

Francoski film, ki je bil čisto spregledan. Proti koncu 18. stoletja mora slikarka za poročni portret narisati Heloise. Ta noče pozirati zato mora to slikarka Marianne to narediti skrivaj.

Portrait of a Lady on Fire [Official Trailer] – In Theaters December 6, 2019

Težave v motelu El Royale

Režiser Drew Goddard je ustvaril boljšo verzijo Tarantinovega filma Osovraženih osem. Skupina ljudi se leta 1969 naključno zbere v motelu. Vsak izmed njih skriva skrivnost, ki se bo kmalu razkrila. Odličen film z odlično zgodbo in igralci.

Bad Times at the El Royale | Official Trailer [HD] | 20th Century FOX

Ruby Sparks

Malo čuden, a izredno zanimiv film v katerem Paul Dano pokaže zakaj je cenjen igralec. Zgodba sledi priznanemu pisatelju, ki se bori s pisateljsko blokado. Pisati si začne namišljeno punco, ki se uresniči. Ugotovi, da se uresniči vse, kar napiše o njej. Kje se vse to konča?

RUBY SPARKS: Official Trailer

Lepi fant

Timothee Chalamet in Steve Carrel sta v filmu odlična. Sin, ki se bori z odvisnostjo od drog in oče, ki ga ljubi. Čudovita in čustvena zgodba o odnosu starša in otroka.

Beautiful Boy - Official Trailer | Amazon Studios

Samo za pogumne

Resnična zgodba o skupini gasilcev, ki je dala svoje življenje v požarih Kalifornije. Film izkaže ogromno spoštovanje do gasilcev in njihovega dela. Josh Brolin in Miles Teller v svojih vlogah blestita in tako imamo enega najbolj čustvenih filmov vseh časov.

Only the Brave Trailer #1 (2017) | Movieclips Trailers

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekLjubosumje in kako ga premagati
Naslednji članekŠtudentska kuhinja: Top triki za prave italijanske testenine

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.