Jezus bo v novem filmu lezbijka

GERMANY 1899: Copy of typical catholic image of heart of Jesus Christ from Slovakia printed on 19. april 1899 in Germany.
Foto: sedmak iz iStock

V novem filmu bo Jezus Kristus prikazan kot lezbijka. V filmu Habit (slovenskega prevoda še ni) bodo med drugim zaigrali Bella Thorne, Gavin Rossdale in Paris Jackson. Slednja je prav tista, ki je hčerka kralja popa, Michaela Jacksona. Film je naletel na obilo neodobravanja in zdaj je njegova prihodnost nejasna. Po internetu pa že kroži peticija proti filmu.

Rokerski pogled na odrešenikovo življenje

Producent Donovan Leitch je za Entertainment Weekly dejal: »Namerno smo film napolnili z rockerskimi zvezdniki in rockersko glasbo.« Že sama zgodba filma se sliši kot nekaj, kar bi lahko povezali le z Bello Thorne. Mlada žurerka s fetišem o Jezusu se znajde sredi hudega preprodajanja drog. Svojo pot ven najde oblečena v nuno.

Paris Jasckson, hčerka kralja popa, pa bo odigrala vlogo Jezusa. Še preden pa bo film sploh lahko ugledal luč sveta, ga bodo najverjetneje ukinile množice razjarjenih ljudi. Ena od peticij proti izidu filma ima že 300 tisoč podpisov. Problem? Jezus kot ženska, Jezus kot homoseksualec in Jezus kot oboje skupaj. Začetniki peticije so mišljenja, da bo tak film dal otrokom napačne informacije in jih odpeljal na stranpota.

Pred meseci so na podoben način končali s snemanjem humoristične serije o Jezusu, kjer je bil prikazan kot gej. Svoje predvajanje na Netflixu je moral prekiniti in izbrisati vse načrte za naslednje sezone. Nekako tako se bo zgodilo v primeru filma Habit.

Urednik portala Student.si

VIRmovieweb
Prejšnji članekZDA izstopile iz Svetovne zdravstvene organizacije
Naslednji članekKam na glasbene festivale to poletje?
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.