Kaj se novega vrti v kinu?

Obisk kina je idealen za dolgočasne ali deževne poletne dni. Kaj je novega, kar se splača pogledat? Trenutno se vrtijo različni žanri za prav vse okuse: oglej si akcijo, triler, grozljivko, komedijo, risani film ali biografijo.

Angel varuh

Psihološki triler, posnet po resnični zgodbi. Gre za vrsto umorov, ki so se zgodili v 50. letih na Danskem. Kako? Storilec je bil pod hipnozo. Kdo je torej kriv za umor? Kdo lahko kontrolira naš um?

ANGEL VARUH - napovednik - v kinu od 25.7.

Levji kralj

Zgodbo gotovo že poznaš, tokrat pa je na platnih še boljša izvedba. Risani film se dogaja v osrčju Afrike, kjer se mladi levji princ Simba po smrti svojega očeta Mufasa bori za prestol.

LEVJI KRALJ - sinhronizirano - v kinu od 18.7.

Plazenje

Akcijski triler, že blizu grozljivki. Dogaja se na Floridi, ki jo zajame orkan. Glavna junakinja ne upošteva navodil o evakuaciji ter gre reševat očeta, v njuni hiši pa se zgodi prava nočna mora. Pridružijo se jima namreč aligatorji…

CRAWL - PLAZENJE - trailer A

Anabelle 3

Če si nekaj dni ne želiš spati, si poglej grozljivko Anabelle. Lutka, sprva varno spravljena pod zaščitno steklo, pobegne ter se skupaj z ostalimi zli duhovi spravi na desetletno dekle ter njene prijatelje.

ANNABELLE 3 - v kinu od 27. junija!

Jekleno nebo 2

Gre za znanstvenofantastično akcijsko komedijo ter nadaljevanje filma iz leta 2012. Vojna med Zemljo ter Nacisti z Meseca se je končala z jedrskim uničenjem. Zemlja ni več primerna za življenje. Zadnji preživeli so se zatekli na temno stran Meseca. Začne se reševanje človeštva.

JEKLENO NEBO 2 - napovednik - v kinu od 25.7.

Diego Maradona

Film o uspešnem argentinskem nogometašu. Biografski dokumentarec se osredotoča na kariero enega najboljših nogometašev vseh časov, na njegov značaj, talent, strast in humor.

Utoya

Film, posnet po resničnih dogodkih iz leta 2011. Dogaja se na poletnem taboru na norveškem otočku Utoya. Druženje približno petstotih otrok se spremeni v hladnokrven pokol. Otroci postanejo tarča oboroženega morilca.

 

Več filmov na uradni spletni strani Koloseja Ljubljana

Prejšnji članekSever dežele testenin v vsej svoji lepoti
Naslednji članekNaslednji korak na poti do uspešne kariere

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.