Marvel: Faza 4

Filmski studio Marvel je na Comic-Conu razkril svojo Marvel phase four. Četrta faza bo sledila neverjetno uspešnim Maščevalcem: Zaključek. Pod okriljem Disneyeve nove platforme Disney Plus se bodo tako posvetili tudi novim serijam. Šli bomo kar po vrstnem redu izida filmov in serij. Vmes pa še kakšen fun fact iz konference.

Marvel Studios
Marvel Studios

Black Widow – 1. maj 2020

Prvi stand alone film za lik Črne vdove, ki ga igra Scarlett Johansson. Negativec v filmu bo Taskmaster, dogajal pa se bo pred zadnjimi Maščevalci. Med igralci sta tudi David Harbour in Rachel Weisz.

The Falcon and the Winter Soldier – jeseni 2020

Sebastian Stan in Anthony Mackie, ki mu je Captain America zapustil ščit se bosta v svoji seriji borila proti Baronu Zemu. To vlogo bo ponovil Daniel Bruhl.

The Eternals – 6. november 2020

Angelina Jolie, Salma Hayek, Brian Tyree Henry in Richard Madden. Se že sliši zanimivo kaj ne? Zgodba bo malce prirejena za film kjer je skupina nesmrtnih Nezemljanov poslana na Zemljo, da zaščiti njene prebivalce.

Logo filma The Eternals

Shang-Chi and the legend of the ten rings – 12. februar 2021

Deset prstanov je skupina, ki jo vodi hudobnež Mandarin, ki ga verjetno poznate iz Irona Mana 3. Prvega azijskega junaka studia bo igral še dokaj neznani Simu Liu. Pridružil pa se mu bo Tony Leung.

WandaVision – pomlad 2021

Postavljeno v čas po Maščevalcih: Zaključek ,a nekako bo v seriji vseeno tudi Vision. Paul Bettany in Elizabeth Olsen trdita, da bo serija nekaj norega. Počakajmo in bomo videli.

Logo serije WandaVision

Doctor Strange: The multiverse of madness – 7. maj 2021

Benedict Cumberbatch se bo vrnil v nadaljevanje čarovniškega doktorja. To bo prvi Marvelov film, ki se bo naslanjal na žanr grozljivk. V filmu bo svoje moči pokazala tudi Scarlet Witch

Doctor Strange in the Multiverse of madness

Loki – pomlad 2021

Lomilec src Tom Hiddleston se vrača kot Loki v istoimenski seriji. Pokazali bodo kaj se je zgodilo z Lokijem po tistem dogodku v Maščevalcih: Zaključek. Oboževalci so že navdušeni in odštevajo dneve.

Loki proslavlja
Yes. Loki je nazaj.

What if …? – poletje 2021

Animirana serija nam bo prikazala dogodke, ki bi bili, če bi ta lik naredil to ali ono … Kakorkoli že. Veliko igralcev iz prejšnjih filmov bo posodilo svoj glas v seriji. Med drugim se vračajo Thanos, Hulk, Killmonger, Thor, Korg in Grandmaster.

Hawkeye – jesen 2021

Serija bo predstavila urjenje Hawkeye s Kate Bishop. Kate Bishop bo tako najverjetneje postala novi Hawkeye. Bomo pa dobili vpogled v temnejšo stran, ki jo je pokazal kot Ronin v zadnjem filmu.

Thor: Love and Thunder – 5. november 2021

Režiser Taika Waititi se vrača za kamere v četrtem delu Thora. Tu pa v ospredje pride tudi woman power. Valkyrie bo prvi LGBTQ lik v Marvel univerzumu. Natalie Portman pa bo ženska verzija Thora. Chris Hemsworth pa ni razkril ali bo kazal svoje mišice ali pivski trebušček.

Thor: Love and Thunder

Phase 5

Ne odhajaj, še nekaj je.
Ne odhajaj, še nekaj je.

Ja še nekaj drugih novosti so predstavili. Tako bo Mahershala Ali kot nekdaj Wesley Snipes v filmu Blade. Varuhi Galaksije vol. 3 bodo nekoč nazaj. Nadaljevanja pa bosta dobila Black Panther in Captain Marvel.

Če je prihodnost nekaj časa s Thanosom visela na nitki, je sedaj še kako svetla.                Katerega Marvelovega filma pa se ti najbolj veseliš?

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekOdstranjevanje tetovaž – vredno ali ne?
Naslednji članekHonor razvil lasten procesor in pop-up kamero za pametni TV
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.