Medvedek Pu bo grozljivka! Medvedek Pu: Kri in Med

Medvedek Pu bo postal grozljivka
Medvedek Pu bo postal grozljivka

Medvedek Pu je klasika, tako v literarni kot vizualni obliki. Originalno delo avtorja A. A. Milne je pred petimi meseci postalo javna domena zaradi končanja pogodbe. Internet pa je že preplavila novica o novem filmu o Medvedku Puju in njegovih prijateljih. Tokratna različica bo imela eno spremembo. Medvedek Pu bo grozljivka iz žanra slasherjev. Kako je prišlo do tega?

Medvedek Pu: Kri in Med

Medvedek Pu bo grozljivka je stavek, ki se ga nismo nadejali. A zdaj smo tu. »Winnie the Pooh: Blood and Honey« oziroma Medvedek Pu: Kri in Med je film, ki je svoje snemalne dni zaključil pred dobrim mesecem dni. Zdaj so izšle tudi prve uradne fotografije filma, ki otroško klasiko in nostalgijo obrnejo na glavo.

Režiser Rhys Waterfield je v intervjuju za Variety dejal, da je bil odziv na fotografije popolnoma nor. »Zaradi vseh objav in navala, smo se odločili, da pospešimo proces in čim hitreje zaključimo s post produkcijo. Obenem pa bo naša glavna prioriteta kakovost filma,« je povedal.

Medvedek Pu Kri in Med je naslov slasher grozljivke
Medvedek Pu Kri in Med je naslov slasher grozljivke

Kaj se bo dogajalo v grozljivki Medvedek Pu?

Prvi sinopsis filma je precej preprost. Medvedek Pu in Pujsek sta na morilskem pohodu. Kaj točno se bo dogajalo, bomo izvedeli v prvem napovedniku in kasneje v filmu. Ena izmed fotografij pokaže podobi Medvedka Puja in Pujska, ki bosta postala plenilca in morilca. Tako je režiser pojasnil tudi, kaj se je zgodilo z ostalimi liki. Osel, ki je bil v knjigah in risankah najbolj priljubljen, je postal obrok glavnih likov grozljivke.

»Poskušali smo biti čim bolj pozorni,« je povedal režiser o primerjavah z Disneyevimi liki, ki bodo še vedno del Disneya in ostali »nedolžni«. »Oni (Disney) lahko ustvarjajo znotraj svojih obstoječih likov, mi pa smo skušali večino reči potegniti iz originalne knjižne predloge iz leta 1926,« je dodal.

»Gonna tell my kids this was Winnie the Pooh.«

Kakšna se ti zdi ideja o grozljivki Medvedek Pu? Spodaj prilagamo še galerijo slik iz filma.

 

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekŠe 9 Disneyevih all-time klasik
Naslednji članekNasveti za okolju prijazen poletni piknik

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.