Najboljše aplikacije za oboževalce filmov

Če si eden izmed tistih filmskih fanatikov, ki je mnenja, da nikoli ne moreš imeti preveč informacij o filmih, bereš pravi članek ?. Če te zanima, kdaj je najbolje iti na stranišče med filmom ali kateri filmi so najbolje ocenjeni in dobičkonosni, smo tukaj navedli nekatere izmed najboljših aplikacij za ljubitelje filmov.

1. IMDb

Če si pred ogledom filma najprej ogledaš napovednik, je to po vsej verjetnosti na spletni strani IMDb. Na enem izmed najpopularnejših spletnih mest lahko izveš vse o svojih najljubših filmih in serijah. Aplikacija ti omogoča, da poiščeš termine predstav, gledaš napovednike prihajajočih filmov, brskaš po fotografijah in ocenjuješ filme. Prav tako lahko zapišeš svoj komentar, prebereš komentarje drugih uporabnikov in poklicnih filmskih kritikov.

IMDb logo

2. RunPee

Ta aplikacija ti bo spremenila življenje. Zakaj? RunPee je aplikacija, na kateri lahko pogledaš, kdaj je med določenim filmom najboljši čas za odhod na stranišče.
Ko bomo lahko ponovno obiskali kinodvorane, si lahko, v primeru, če zamudiš prve minute filma, na aplikaciji prebereš, kaj si zamudil. Poleg tega te RunPee opozori na morebitne nasilne prizore.

RunPee logo

3. Letterboxd

Gre za podobno, brezplačno aplikacijo, kot je IMDb, vendar s to razliko, da na njej podajajo recenzije in ocenjujejo filme le amaterski ljubitelji filmov. Na aplikaciji si lahko urediš profil, slediš prijateljem ter spremljaš, katere filme so si ogledali in kako so jih ocenili. Če želiš biti na tekočem ter spoznati različne alternativne in tuje filme, je to aplikacija zate.

Letterboxd logo

4.Guess The Movie

Obstaja veliko, aplikacij na katerih preizkušaš svoje filmsko znanje, vendar si upamo trditi, da je Guess The Movie daleč najboljša. Aplikacija ima 20 stopenj, pri katerih moraš iz sličic, ki se pojavijo na zaslonu, ugotoviti, za kateri film gre. Morda celo odkriješ nove filme za ogled.

5. FilmStruck

Če si ljubitelj klasičnih filmov, je to aplikacija zate. Katalog aplikacije se tedensko posodablja z novimi naslovi klasičnih mojstrovin. Edina pomanjkljivost aplikacije je, da ta ni brezplačna. Po 14-dnevnem poskusnem roku boš moral izbrati naročniški paket, ki stane 7 evrov. Prednost aplikacije pred drugimi platformami, ki ponujajo pretok video vsebin, pa je ta, da so filmom dodani režiserjevi komentarji.

6. Movies By Flixster

Aplikacija, ki ponuja različne funkcije – od preverjanje ustreznih filmskih novic do nakupa vstopnic in ocenjevanja filmov. Od IMDb aplikacije se razlikuje po tem, da napoveduje tudi lokalne in tuje filme.

Flixster logo

VIRmakeuseof.com
Prejšnji članekIzšel razpis za vpis v srednje šole in dijaške domove
Naslednji članekSo mikrovalovke res škodljive?

2 KOMENTARJI

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.