sobota, 19 septembra, 2020
Doma Zabava Film Najboljši filmi z dinozavri

Najboljši filmi z dinozavri

Čeprav jih ni že več kot 65 milijonov let, vsake toliko časa dobimo en res dober film, ki jih vključuje. Dinozavre seveda, v vseh mogočih oblikah. Od pravih do okostij ali pa risank. Ker pa se največkrat zgodi, da filmi z dinozavri niso za nikamor, smo pobrskali in izbrskali tiste najboljše.

Ledena doba 3: Zoba dinozavrov

Tretji del franšize o mamutu, lenivcu in sabljezobem tigru. Tokrat se podajo pod led, kjer se srečajo z dinozavri. Kar zabavno, a nič več kot to.

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs | Official Trailer | Fox Family Entertainment

Dobri dinozaver

Eden redkih animiranih filmov studia Pixar, ki je zgrešil. Še vedno pa je kar dobra risanka, ki bo vsaj pri otrocih poskrbela za nekaj nasmehov in jih zamotila za uro in pol. Za malo starejše pa ima v sebi nekaj čudovitih prizorov, ki jih je treba ceniti.

The Good Dinosaur - Official US Trailer

Noč v muzeju

Film o nočnem čuvaju muzeja v New Yorku, kjer ponoči oživi vse. Prvič smo videli dinozavrovo okostje, ki bi se tako lepo premikalo in bilo tako prijazno.

Night at the Museum - Trailer

Jurski svet: Padlo kraljestvo

Drugi del druge trilogije v svetu Jurskega parka. Čeprav je daleč od zelo dobrega filma, nam ponudi ogromno dinozavrov in eno najbolj srce parajočo sliko, ki jih bomo kadar koli videli.

Jurassic World: Fallen Kingdom - Official Trailer [HD]

King Kong

Režiser Gospodarja prstanov se je podal v zgodbo lepotice in zveri. V prelepo igralko se »zaljubi« več metrska gorila, ki se, tako kot v originalu, na koncu znajde na Empire
State Buildingu. V deželi, ki jo je čas pozabil, pa vidimo tudi dinozavre.

King Kong | V. Rex Fight

Sprehod z dinozavri

BBC nam je predstavil film o skupini Pachyrinozavrov, ki se spopada z vsemi mogočimi težavami. Čudovit film o dinozavrih, ki pa bi bolje deloval kot serija.

Walking With Dinosaurs 3D Official Trailer #1 (2013) - CGI Movie HD

Jurski svet

Po skoraj dveh desetletjih smo se vrnili na otoke Kostarike. Tu dobimo vpogled v kaos, ki bi nastal v takem parku, če bi bil že odprt za javnost. Dinozavri v vsej svoji mogočnosti.

Jurassic World - Official Trailer (HD)

Jurski park 2: Izgubljeni svet

Zelo podcenjen film, ki je nadaljevanje uspešnice. Izgubljeni svet le še razširi univerzum dinozavrov in nam ga prikaže v še večji luči kot prvi.

The Lost World: Jurassic Park Official Trailer #1 - Jeff Goldblum Movie (1997) HD

Dežela pred časom

Spoznamo pet mladih dinozavrčkov, ki se odpravijo na potovanje, da bi našli Veliko dolino, ki je bogata z rastlinjem. Veliko smeha, dogodivščin in čisto malo nevarnosti.

(1988) 'The Land before time' Trailer

Dinozaver

Fantastična zgodba, ki je bila Disneyev vstop v svet dinozavrov. Poleg tega pa je film mejnik v združevanju računalniških podob in narave. Dinozavri so bili prvič predstavljeni kot prijazni junaki in ne le kot plenilci.

Dinosaur Official Trailer (2000)

Jurski park

Tisti, ki je zakrivil norijo nad dinozavri. Steven Spielberg je bil nad idejo avtorja Michaela Crichtona tako navdušen, da je studio prepričal o nakupu avtorskih pravic, še preden je bila knjiga napisana. Dobili pa smo mejnik, ne le v posebnih učinkih, ampak v celotnem filmskem svetu.

Jurassic Park Trailer

Ti je prispevek všeč? 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (2 ocen, povprečje: 5,00)
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

29,183FansLike
2,196FollowersFollow
2,640FollowersFollow
1,679FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

3 ideje za aktivno preživljanje jesenskih vikendov

Jesenski meseci so za marsikoga najlepši v letu - poletne vročine je konec, priljubljene izletniške točke se spraznijo, narava pa je v svojem menjavanju...

Kje je bil tvoj dom na Zemlji stotine milijonov let nazaj?

Z novim digitalnim zemljevidom ti paleontologi ponujajo nov pogled na tvoje rojstno mesto skozi stoletja in ti predstavijo dinozavre, ki so živeli na tvojem...

Dve seriji iz 90ih, ki sta vredni binge-watcha

Ob naslovu prispevka si zagotovo najprej pomislil na Friendse. Prijatelji so seveda globoko zaznamovali devetdeseta leta, vendar smo za prispevek raziskali še dve seriji,...

Letos nagrade za študentska dela s področja divjadi in lovstva

Če si letos ali v letu 2019 diplomiral, magistriral ali doktoriral s področja lovstva in divjadi, lahko prejmeš finančno nagrado, ki jo podeljuje Strokovno-znanstveni...