Netflixova rekordna serija Wednesday bo imela 2. sezono

Netflix je začel tudi v Sloveniji ukinjati profile, ki si delijo gesla
Netflix je začel tudi v Sloveniji ukinjati profile, ki si delijo gesla Foto: Marvin Samuel Tolentino Pineda iz iStock

Netflix je potrdil, da bomo videli nadaljevanje druge sezone priljubljene serije Wednesday.

Serija Wednesday se vrača z drugo sezono

Wednesday Addams (Jenna Ortega) je bila v težavah. Zasleduje jo krvoločna pošast, rdeča barva je uničila njeno obleko Rave’N, morala se je spopasti z najbolj strašljivo grožnjo: drugimi najstniki. Vendar se stvari zanjo na Akademiji Nevermore izboljšujejo. Serija Wednesday je bila uradno podaljšana za drugo sezono.

»Komaj čakamo, da se z glavo potopimo v novo sezono in raziskujemo čudaški, strašljivi svet Nevermora,« sta za Tudum ekskluzivno povedala soustvarjalca prve sezone Wednesday Miles Millar in Alfred Gough. »Prepričati se moramo le, da Wednesday še ni izpraznila bazena.«

Bucharest, Romania - November 22, 2022: Extra large banner advertising Wednesday TV Series is displayed on the Unirea Shopping Center, in downtown Bucharest. This image is for editorial use only.
Foto: lcva2 iz iStock

Novica o podaljšanju prihaja z video napovedjo, ki obljublja, da bo Wednesday v 2. sezoni doživela še več mučenja. Amaterski detektiv in pisec skrivnosti si seveda ne bi želel drugače.

»[Wednesday] vztraja pri svojem in ne želi ugajati nikomur,« pravi Ortega za Tudum. »To kot nekdo, ki je včasih stremel k temu, resnično spoštujem.«

Wednesday Addams | Season 2 Announcement | Netflix

Serija podira rekorde

Jasno je, da Ortega ni edina, ki občuduje Wednesdayino najstniško podobo edine hčerke družine Addams. Serija je dvakrat podrla Netflixov rekord v številu ogledanih ur v enem tednu. V prvem tednu je dosegla 341,23 milijona ur ogledov, v drugem pa 411,29 milijona ur ogledov. In čeprav Wednesday sama sovraži družbene medije (ali kar koli družbenega), je #WednesdayAddams zvezda na TikToku in je zbrala več kot 22 milijard ogledov – z milijoni TikTokerjev, ki želijo ponoviti ta videz ličil. Privlačnosti Wednesday ni mogla zanikati niti Lady Gaga, ki je objavila svojo različico modnega plesa Blood Mary. To pa ni edina glasbena senzacija, za katero je zaslužna serija. Soundtrack serije Wednesday je na prvem mestu lestvice iTunes Soundtrack. Takšna je pač Wednesday: vedno je bila uspešna.

Lady Gaga - Bloody Mary (TikTok Remix | Speed Up) | Wednesday Dance Scene

»Neverjetno je bilo ustvariti oddajo, ki je povezala ljudi po vsem svetu,« dodajata Millar in Gough. »Navdušena sva, da bova Wednesdayino mučno potovanje nadaljevala tudi v drugi sezoni.«

Čeprav so oboževalci že videli, kako je njihova priljubljena nova mlada detektivka uničila enega velikega zlobneža, jo v 2. sezoni čaka še veliko nasprotnikov.

Spoiler alert!!!

Kot razkrijejo zadnji trenutki finala prve sezone, je Hyde še vedno na prostosti (ne glede na to, ali je v policijskem priporu ali ne). Po Nevermoru očitno hodi tudi zasledovalec: V finalu prve sezone Wednesday z neznane številke prejme grozilna sporočila in grozljive fotografije.

»Zasledovalec dokazuje, da so grožnje še vedno prisotne. Tako za Wednesday, kot za šolo,« pravi Millar. »Vsi konci se niso tako lepo povezali, kot si misli ona.«

Wednesday morda ni nagnjena k nasmehu. Toda tudi ona se lahko nasmehne ob obljubi novega strašljivega primera, ki ga mora razvozlati.

Več podrobnosti o drugi sezoni Wednesday – od informacij o igralcih do skrivnosti o zapletu – bomo prejeli v naslednjih mesecih.

Serija Wednesday je Netflixov (precej) izboljšan Riverdale

VIR Netflix
Prejšnji članekDvig minimalne slovenske plače je največji v 10 letih
Naslednji članekWebbov teleskop razkriva povezave med bližnjimi in daljnimi galaksijami

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.