Ocena filma: Samo ne ti

Samo ne ti
Samo ne ti Foto: on tmdb

Samo ne ti (Anyone But You) je romantična komedija v kateri igrata Sydney Sweeney in Glenn Powell. Kot je že tradicija poznih dni v zaključkih leta, je v kinematografe prispela komedija za sproščen ogled in uživanje. Nič več, včasih celo nekaj nekaj manj, a včasih je kar prijetno spustiti možgane na pašo.

Samo ne ti temelji na Shakespearovi komediji

Samo ne ti se začne kot marsikatera druga zgodba romantičnih komedij, kjer se na nepričakovanem kraju ob nepričakovanem trenutku spoznata dve osebi, za kateri bi rekli, da sta si usojeni. Bea (Sydney Sweeney) je študentka prave, ki ni prepričana v svojo odločitev in poklicno pot. Ko se ji mudi na stranišče, se napoti v bližnjo kavarno, kjer ji zaposlena pove, da ne sme uporabljati toalet, če nič ne kupi. Ko zagleda vrsto ji je jasno, da iz te moke ne bo kruha.

Romantična komedija Samo ne ti
Romantična komedija Samo ne ti Foto: on tmdb

Ob tem ji na pomoč priskoči visokorasli lepotec Ben (Glenn Powell), ki se začne pretvarjati, da sta v resnici zakonski par. To ji omogoči obisk kraja, kamor je šel še cesar peš. Jasno je, da bosta iz kavarne odšla skupaj, a naslov film nam da vedeti nekaj drugega. Po spletu okoliščin pride do nesporazuma zaradi katerega se naslednje jutro razideta. Nov splet okoliščin pa pomeni, da sta povabljenca na isto poroko. Kako rešiti sporazum, se vmes zaljubiti in morebiti celo ponovno raziti in nato spet zaljubiti?

Romantična komedija za sproščen ogled, nič več

Vemo, kaj se bo v filmu dogajalo. Vprašanje filma je le, če bo prinesel dovolj svežine, da je v njem moč uživati. Pri tem film ni prav nič novega, vse pa je odvisno od naše želje po neprekinjenem ogledu. Povprečno zgodbo, ki začuda temelji na Shakespearovi komediji Much Ado About Nothing, rešuje karizmatični par.

Sydney Sweeney in Glenn Powell v filmu Samo ne ti
Sydney Sweeney in Glenn Powell v filmu Samo ne ti Foto: on tmdb

Kot sam film tudi prispevki, ocene in recenzije o filmu ne morejo orati ledine. Gre za gledljivo romantično komedijo, ki je obkrožena z nekaj neumnimi liki, predvidljivo zgodbo, karizmatičnim parom in neizpodbitnim dejstvom, da smo vse to zagotovo videli vsaj že trikrat. V filmu bi se vse rešilo z minuto pogovora, a potem film pač ne bi obstajal v želeni obliki.

Samo ne ti ni nič posebnega, najboljši opis filma je romantična komedija za sproščen ogled.

ANYONE BUT YOU – Official Teaser Trailer (HD)

Urednik portala Student.si

PREGLEJ PREGLED
Samo ne ti
Prejšnji članekNajbolj razburljive destinacije leta 2024: 2. del – Amerika
Naslednji članekSe bo nagibajoči se stolp v Pisi končno porušil?

Urednik portala Student.si

ocena-filma-samo-ne-tiSamo ne ti (Anyone But You) je romantična komedija za sproščen ogled, ki nekoliko presenetljivo temelji na komediji Williama Shakespeara. S karizmatičnim glavnim parom in predvidljivo zgodbo je film prav to, kar bi mislili, da je.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.