Ocena filma: Zombieland 2

Minilo je deset let od apokalipse. Zgodba naših junakov pa se nadaljuje. Colombus, Tallahasee, Wichita in Little Rock so nazaj in tudi anti-junaki. Zombiji! Ko najdejo svoj začasni dom pa se zgodi nekaj, zaradi česar so primorani zapustiti svoj dom. Vrnitev v deželo zombijev je v kinih. Tudi tokrat za scenarij zadolžena scenarista Deadpool filmov.

Zombiji niso iz mode

Za tiste, ki zombijev niste marali, je možnost, da ste prvi film videli, zelo majhna. Za tiste, ki serije in filme v povezavi z zombiji obožujete, pa sem siguren da ste si ga ogledali. In kar takoj povem, da njegovo nadaljevanje ne razočara. Za razliko od serije Walking dead, ki sama sebi koplje grob, je ta film odlična osvežitev v žanru mrtvih, ki jedo ljudi. Če si podoben meni in obožuješ karkoli v povezavi z zombiji, bo film super.

Glavna ekipa
Glavna ekipa.

Nominiranci in dobitnica Oskarjev

Jesse Eisenberg, Woody Harrelson in Abigail Breslin so vsi nominiranci za nagrado Oskar. Emma Watson pa ga je tudi prejela za film La La Land. Čeprav vloge od njih ne zahtevajo hudega napora, je ta ekipa vseeno odlična in je tisto, kar poznamo iz prvega dela. Predvsem Harrelson in Eisenberg sta taki nasprotji, da sta odlična. Naši ekipi se pridruži tudi nekaj novincev. Predvsem kopiji glavnih moških vlog poskrbita za ene najbolj smešnih prizorov v filmu. Gospodična, ki pa povsem ukrade film in zasenči vse ostale, je Zoey Deutch. Kot klasična in neumna blondinka je v vsakem prizoru odlična.

Zoey Deutch je v filmu odlična
Zoey Deutch je v filmu odlična.

10 let je predolgo za nadaljevanje

Ko je film Zombieland izšel leta 2009, je bil ta žanr v visokem vzponu. Pravi čas za izid nadaljevanja bi bil leta 2014, ko je bil vrhunec norenja zombijev. Veliko vlogo tu igra že prej omenjena serija Walking dead, ki bi se morala že končati, ali pa ne tako močno pasti v kvaliteti. Igralska zasedba je pripravljena vsakih 10 let posneti nadaljevanje in pri tem jih močno podpiram. To bi bilo odlično.

VRNITEV V DEŽELO ZOMBIJEV - eksplicitni napovednik

Urednik portala Student.si

PREGLEJ PREGLED
Zombiji
Zoey Deutch
Zgodba
Komedija
Prejšnji članekŠport v hladnejših dneh
Naslednji članekKurzschluss dogajanje
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

ocena-filma-zombieland-2Film je odlična komedija pa naj bojo zombiji ali pa ne. Vsa ekipa svojo vlogo odigra v skladu s filmom. Ni za ogled s pričakovanji za nagrade ampak za sproščen in nasmejan ogled. Čakamo nadaljevanje in igro, ki bo izšla kmalu. In pa moj nasvet, ostanite do »mid credit« scene. Ena najboljših.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.