Kurzschluss dogajanje

Kurzschluss je sveža zamisel serije vrhunskih zabav, ki se pojavijo vsakič na zanimivi lokaciji in v mestu odpirajo edinstveno doživetje nočnega življenja. Ekskluzivne, neponovljive in zelo različne zabave so namenjene tistim, ki ne marate rutinskega nočnega življenja in tistim, ki radi raziskujete.

Valentino Kanzyani, 22. november

Koprčan si je ustvaril neuničljiv status v elektronski glasbi in se kot zvezda večera vrača na Kurzschluss. Oče elektronske glasbe v Sloveniji in to z razlogom.

Valentino Kanzyani
Valentino Kanzyani

Erick Morillo, 23. november

Ameriški didžej kolumbijskih korenin Erick Morillo, se novembra vrača v Ljubljano. Mešanici okusov bodo na odru zadovoljili še Ian Sound, Tim Urbanya in Sharkastique Tunes.

S.A.R.S, 24. november

S.A.R.S. se s svojimi etno ritmi, v katere vpleta primesi pop rocka, reggaea, bluesa, jazza in hip hopa, po treh letih vrača v Kurzschluss. Kot predskupina jih bo odlično dopolnila tudi slovenska indie rock zasedba MRFY.

S.A.R.S.
S.A.R.S.

Bajaga i Instruktori, 19. december

Za veseli december bodo v Kurzchlussu na svoj račun prišli vsi ljubitelji rocka, za kar bo poskrbel ikonični pevec, kitarist in avtor Bajaga s svojo spremljevalno zasedbo Instruktori.

Bajaga & Instruktori - Muzika na struju (Official audio)

UMEK, 20.december

Umek se z naborom eminentnih imen, ki ga bodo spremljali, vrača na mesto zločina. Decembra bo zopet stopil za mešalko na odru Kurzschlussa, kjer bo prvič predstavil svež zvok letošnjega leta.

UMEK
UMEK

ROGER SANCHEZ & MORE, 21. december

Glitterbox prihaja v Kurzschluss. Legendarna linija zabav bo v decembrski lineup Kurzshlussa pripeljala dobitnika prestižne nagrade Grammy Award Rogerja Sancheza. Za mešalkami bosta tudi že-skoraj-rezident Simon aka The Shapeshifers in Melvo Baptiste.

Senidah, 22. december

Karizmatična Senidah se s svojimi samostojnimi projekti predstavlja v popolnoma drugačni luči, kot smo je vajeni. Decembra bo v Kurzschlussu nastopila z največjim samostojnim koncertom v Sloveniji doslej, na katerem bo predstavila uspešnice, ki na Youtube-u dosegajo več kot 40 milijonov ogledov.

Senidah - Mišići (Official Video)

 

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekOcena filma: Zombieland 2
Naslednji članekOd kod izvira noč čarovnic?

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.