Po resnični zgodbi …

Ko ob koncu filma zagledaš napis »posneto po resnični zgodbi«, dobi ta prav poseben čar. Včasih niti ne moreš verjeti, da se je zares zgodilo? Naslednja filma ponujata neverjetne resnične zgodbe mladih in pogumnih ljudi.

Vlak 15:17 v Pariz (The 15:17 to Paris, 2018)

Svet je avgusta 2015 onemel ob novici o terorističnem napadu na vlak iz Amsterdama v Pariz. Število smrtnih žrtev? Na srečo nobene.

Napadalcu, oboroženemu s kalašnikovo in 270 naboji, so načrt preprečili dva mlada ameriška vojaka, njun prijatelj ter 62-letni Britanec.

Na zaslonih spremljamo prav te tri Američane od mladih nog vse do skupnega potovanja v Evropo. Naključni dogodki jih pripeljejo na omenjeni vlak, na katerem rešijo življenje več kot 500 potnikom.

In kaj je najbolj nenavadno? Vsi štirje igralci so prav tiste osebe, ki so se teroristu v resničnem življenju postavile po robu. Tako torej na nek način »igrajo sami sebe«. In nihče ne opazi, da sploh niso šolani igralci!

THE 15:17 TO PARIS - Official Trailer [HD]

Izgubljena med valovi (Adrift, 2018)

Začetni romantični zgodbi sledi katastrofalno nadaljevanje. Mlad par, ki ljubi morje in potovanja, se znajde sredi enega največjih orkanov v zgodovini.

Dekle se po nesreči znajde sama sredi širnega oceana. Ob njej je le polomljena barka, kasneje pa najde tudi svojega hudo poškodovanega fanta. Postavljena je pred najtežji izziv svojega življenja: povsem brez navigacije in mnogih še kako nujnih potrebščin mora pripluti na varno.

In konec? Šokanten in povsem nepričakovan.

Adrift | Official Trailer | Own It Now on Digital HD, Blu-Ray & DVD
Prejšnji članekPomoč po prekrokani noči
Naslednji članekKako hitreje zaspati

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.