Prihaja Pr’Hostar 2, tokrat z dvema promiloma

Pr' Hostar 2 prihaja to jesen
Pr' Hostar 2 prihaja to jesen

Leta 2016 je na slovenska filmska platna prišel Youtube fenomen, ki je postal najbolj gledan celovečerni film v Sloveniji. Ta je bil tako dober, da je prejel tri zlate role in štiri velike zlate role. Posledično lahko trdimo, da je bilo nadaljevanje filma samo vprašanje časa in ravno letošnje leto bo zaznamovano z drugim delom – Pr’Hostar 2 %. Za tega je napovedana še večja doza smeha, ki jo v naših kinih lahko pričakujemo jeseni 2022.

Staro in novo Pr’ Hostar

Od prvega dela je sicer minilo že kar šest let, obrazi pa ostajajo isti – scenarista sta tudi tokrat Dejan Krupić in Goran Hrvaćanin z režiserjem Luko Marčetićem. Igralsko zasedbo bodo sestavljali že znani obrazi, spoznali bomo pa tudi nekaj novih.

Zgodba filma Pr’Hostar 2 je še precej skrita

O sami zgodbi naslednjega filma ne vemo veliko, lahko pa marsikaj sklepamo po koncu prvega. Ta se je končal tako, da so zaposleni v boju za svoje službe uspešno združili moči in pregnali tako novega kupca kot tudi stiskaškega direktorja. Kaj pa pravi opis nadaljevanja?

Kar nekaj piva in žganice je preteklo, odkar smo se nazadnje družili s svojeglavim osebjem hotela Pr’Hostar. Tedaj so zaposleni v boju za svoje službe uspešno združili moči in pregnali tako novega kupca kot tudi stiskaškega direktorja. Kaj se je zgodilo zatem? Jim je gorenjski biser uspelo spremeniti v cvetoči posel ali pa so jih prav po slovensko napadle notranje razprtije?

Na prašanje glede tega, kaj se bo zgodilo v filmu, bo odgovorjeno kmalu. Pr’Hostar 2 v kino prihaja jeseni 2022.

Pr hostar 2‰ Prkolca

Prejšnji članekZa Radka Polića pogreb z vojaškimi častmi
Naslednji članekAlternativa inzulinskim injekcijam

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.