Prijavi se na Squid Game: Izziv in osvoji 4,56 milijonov dolarjev

Netflix je v torek razglasil, da začenja z novo tekmovalno resničnostjo oddajo, ki bo temeljila na popularni seriji Squid Game. Ponujena nagrada bo najvišja denarna nagrada v zgodovini resničnostnih oddaj s kar 4,56 milijoni dolarjev.

Squid Game resničnostni šov prihaja kmalu

V izziv Squid Gama bo vstopilo 456 igralcev, ki bodo tekmovali v različnih igrah, navdihnjenih po seriji. Med temi pa bo tudi kar nekaj novih. Za razliko od serije, kjer so poraženci izločeni s smrtjo bo tu najvišja kazen ta, da se domov odpravijo praznih rok.

Za tiste, ki serije Squid Game ne poznate, je to Netflixova najpopularnejša serija vseh časov, v kateri posamezniki s finančnimi težavami medsebojno tekmujejo v tipičnih južnokorejskih otroških igrah v upanju, da osvojijo več milijard dolarjev. Serija je imela več kot 1,65 milijard ogledov v prvih 28. dneh, potem ko je izšla septembra. Pred dnevi pa so jo obnovili za drugo sezono.

Squid Game | Official Trailer | Netflix

Sodeč po podpredsedniku Netflixa, Brandonu Rieggu, resničnostni šov podpira tudi režiser serije, Hwang Dong-hyuk, ki se veseli prehoda fikcijskega sveta v realnost s pravim tekmovanjem, udeleženci in konec koncev pravim družbenim eksperimentom.

Squid Game: Izziv bo imel 10 epizod in bil sneman v Združenem kraljestvu.

Če te zanima, se lahko prijaviš na spletni strani Squid Game šova. Pa srečno!

Prejšnji članekZanimiva dejstva, ki jih nisi vedel o kavi
Naslednji članekTo so države z največ streljanji v šolah na svetu

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.