Sponzorirano

Prijavi se na Squid Game: Izziv in osvoji 4,56 milijonov dolarjev

Squid Game si rdeče suknjiče deli s špansko serijo Money Heist
Squid Game si rdeče suknjiče deli s špansko serijo Money Heist, o čemur se je pošalil tudi Netflixov uradni Twitter profil
Sponzorirano

Netflix je v torek razglasil, da začenja z novo tekmovalno resničnostjo oddajo, ki bo temeljila na popularni seriji Squid Game. Ponujena nagrada bo najvišja denarna nagrada v zgodovini resničnostnih oddaj s kar 4,56 milijoni dolarjev.

Squid Game resničnostni šov prihaja kmalu

V izziv Squid Gama bo vstopilo 456 igralcev, ki bodo tekmovali v različnih igrah, navdihnjenih po seriji. Med temi pa bo tudi kar nekaj novih. Za razliko od serije, kjer so poraženci izločeni s smrtjo bo tu najvišja kazen ta, da se domov odpravijo praznih rok.

Za tiste, ki serije Squid Game ne poznate, je to Netflixova najpopularnejša serija vseh časov, v kateri posamezniki s finančnimi težavami medsebojno tekmujejo v tipičnih južnokorejskih otroških igrah v upanju, da osvojijo več milijard dolarjev. Serija je imela več kot 1,65 milijard ogledov v prvih 28. dneh, potem ko je izšla septembra. Pred dnevi pa so jo obnovili za drugo sezono.

Sodeč po podpredsedniku Netflixa, Brandonu Rieggu, resničnostni šov podpira tudi režiser serije, Hwang Dong-hyuk, ki se veseli prehoda fikcijskega sveta v realnost s pravim tekmovanjem, udeleženci in konec koncev pravim družbenim eksperimentom.

Squid Game: Izziv bo imel 10 epizod in bil sneman v Združenem kraljestvu.

Če te zanima, se lahko prijaviš na spletni strani Squid Game šova. Pa srečno!

Junior novinar

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version