Rebelde dobiva predelavo s strani Netflixa

Netflix je objavil svoj prvi teaser napovednik za predelavo legendarne mehiške nadaljevanke Rebelde. Serija bo na pretočno platformo prispela naslednje leto in gledalce vrnila na šolo Elite Way. Na veliko žalost privržencev originalne serije bo glavne vloge zasedla druga igralska zasedba, saj gre za novo generacijo v istem svet. Se pa bodo pojavili drugi liki, ki so nastopili v originalni seriji. Bo nova serija lahko dosegla priljubljenost originalnega RBD-ja, ki je mešal glave od svoje prve epizode leta 2004?

Novi Rebelde prihaja naslednje leto

Na svojem internetnem dogodku Tudum je Netflix predstavil malo morje novih napovednikov in projektov. Med njimi je tudi mehki »reboot« serije Rebelde. Neverjetno priljubljena mehiška najstniška serija Rebelde je oboževalce nabirala v treh sezonah. Izšle so med letoma 2004 in 2006, istoimenska glasbena skupina pa je nastopala še leta po tem.

Bolj kot za predelavo gre za delno nadaljevanje, saj se bo v seriji pojavil vsaj en poznani lik iz originala. To bo Estefania Villareal, ki bo ponovno zaigrala Celino Ferrer. Zaplet pa sledi tako, da bo toliko let kasneje na šoli Elite Way School ravnateljica.

Glavne vloge bodo prevzeli Azul Guaita kot Jana Cohen, Sergio Mayer Mori kot Esteban, Andrea Chaparro kot M.J., Jeronimo Cantillo kot Dixon, Franco Masini kot Luka Colucci, Lizeth Selene kot Andi, Alejandro Puente kot Sebastian Langarica-Funtanet in Giovanna grigio kot Emilia. Zelo zanimivo je dejstvo, da je igralec Sergio Mayer na svojem Twitter profilu večkrat objavil, kako močno sovraži mehiški Rebelde in skupino, kar je fascinantno.

Originalna zasedba serije Rebelde in istoimenska glasbena skupina
Originalna zasedba serije Rebelde in istoimenska glasbena skupina

Bo novi dosegel raven starega?

Originalni Rebelde so predstavljali Anahí, Christopher von Uckermann, Dulce María, Alfonso Herrera, Maite Perroni and Christian Chávez. Igrali so meta-verzije svoje glasbene skupine in vse do razpada skupine leta 2009 tvorili eno izmed najbolj priljubljenih glasbenih skupin. Lani so izdali tudi prvo pesem po desetih letih.

O novi seriji ne vemo veliko. Edina namiga sta igralska zasedba in napovednik, ki ga je delil Netflix. Istoimenska serija prihaja na Netflix naslednje leto, točen datum pa še ni znan. Če je verjeti napovedniku, bodo uniforme drugačne, še vedno pa bo na seznamu tudi glasba. Za konec spomnimo, da je tudi originalni Rebelde predelava argentinske serije Rebelde Way in je leta 2011 dobil tudi brazilsko različico.

Rebelde | Official Teaser | Netflix

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekZaštartaj svojo kariero!
Naslednji članekNašli smo gene za hujšanje
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.