Skupina RBD predstavila svojo prvo pesem po desetih letih

Skupina RBD je oboževalce presenetila z novo pesmijo. Siempre He Estado Aquí je njihova prva pesem po več kot desetih letih. Nad pesmijo so oboževalci navdušeni, čeprav pri nastanku pesmi niso sodelovali vsi člani. Za še več veselja pa bo poskrbel njihov koncert, ki bo na sporedu 26. decembra.

Siempre He Estado Aquí

Pri nastanku so sodelovali le štirje člani bivše pop senzacije. Alfonso Herrera in Dulce Maria se jim nista pridružila iz različnih razlogov. Herrera se je takoj po razpadu skupine posvetil igralskemu poklicu in opustil glasbeno pot. Maria pa je trenutno v zadnjem trimesečju nosečnosti in se bo posvetila svoji družini.

RBD - Siempre He Estado Aquí (Audio)

»Siempre he estado aquí je največje posvetilo te ljubezni, ki jo čutimo do vsakega izmed vas, ki je bil del te zgodbe. Do tistega, ki je prepeval in čutil skupaj z nami in našo glasbo ter postal del te strastne, predane, skrbne, intenzivne, ljubeče in združene generacije RBD. Do tistega, ki bo zares zavibriral z vsako besedo in noto te pesmi,« je pesem pospremila Maite Perroni.

Koncert bo tudi!

26. december pa je datum, ki si ga mora vsak oboževalec zapisati na vidno mesto. Takrat bo skupina prvič po več letih spet nastopila skupaj. Več o tem si lahko prebereš v članku.

RBD je nazaj!

Mehiška telenovela Rebelde je leta 2004 obnorela najstnike po svetu. Zgodbo o šestih najstniških glasbenikih, ki so obiskovali prestižni zasebni srednješolski internat Elite Way School, smo lahko spremljali do 2. junija 2006, ko je bila posneta zadnja, 440-ta epizoda. Telenovela se je predvajala po več kot 65-ih državah po svetu, vključno s Španijo, Slovenijo, Perujem in Brazilijo.

Med njihovimi najbolj znanimi pesmimi so Rebelde, Sálvame, Enséñame, Besame Sin Miedo in Tu Amor. Izdali so 5 albumov v španskem jeziku, enega v angleškem in 3 v portugalskem, 4 albume s posnetki s koncertov ter 9 studijskih albumov.

Če te zanima, kaj so v zadnjem desetletju počeli člani skupine, klikni si preberi članek Kaj danes počnejo bivši člani RBD.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekŠtudentski tek na grad tudi letos: na kakšen način?
Naslednji članekDružina ali kariera – kako koronavirus vpliva na kariere žensk?

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.