Serije, ki se vračajo naslednje leto

Chilling Adventures of Sabrina

Po uspehu prve sezone so ustvarjalci pohiteli z izidom druge, ki pa žal ni bila tako zanimiva. Upajmo, da se bodo s tretjo gledalcem oddolžili. Ta sezona naj bi se nahajala v peklu, kamor se Sabrina odpravi na koncu druge sezone. Ker je odkrila prav presenetljive skrivnosti o sebi in svojih močeh, ne dvomimo, da bo sezona polna akcije in nepričakovanih zapletov.

Chilling Adventures of Sabrina | Part 3 Date Announce | Netflix

Doctor Who

V vlogi slavnega zdravnika se ponovno vrača Jodie Whittaker. S svojo vesoljsko ladjo Tardis potuje po vesolju in doživlja prav neverjetne avanture. Za vse oboževalce, ki so se zaljubili v prvo žensko igralko Doctor Whoja – čakanja bo kmalu konec. Nova sezona izide že januarja.

Doctor Who: Series 12 Trailer

Sex Education

Prva sezona je doživela ogromen uspeh in gledalci že nestrpno čakamo izid druge. Glavni junak Otis se nam je vtisnil v srce s svojo nerodnostjo in še kako znanimi najstniškimi težavami. Podrobna zgodba druge sezone še ni znana, upamo pa, da bo Otis le uspel izpovedati svoja čustva dekletu, v katerega je zaljubljen.

SEX EDUCATION Season 2 Official Trailer TEASER (2019) Netflix Series HD

The Magicians

Odrasli Harry Potter se vrača že s peto sezono. V tej novi sezoni bomo sledili priljubljenim čarovniškim likom, seveda pa ne bo manjkalo akcije in ljubezni. Če pogrešaš Bradavičarko in še nisi začel gledati te serije, ti priporočamo, da si pogledaš prve štiri sezone, preden januarja izide peta. Prazniki so kot nalašč za binge watch.

The Magicians Season 5 Trailer (HD)

Outlander

Svetovni fenomen, ki se je začel na Škotskem, se s peto sezono vrača na male ekrane. Zgodba se še vedno osredotoča na družino Fraser, tokrat že razširjeno, saj se je Jamieju in Claire pridružila njuna hčerka Brianna. V ozadju so seveda prisotne politične spletke, tako da akcije in drame zagotovo ne bo manjkalo. Pa tudi vročih prizorov ne (priznajmo, da so vredni ogleda).

Outlander: Season 5 Official Teaser Trailer - NYCC 2019

Katja Stojić

Urednica revije Študent

Prejšnji članekGandi z druge perspektive: so obtožbe o rasizmu in seksizmu resnične?
Naslednji članek15 trikov: kako se spopasti z decembrskim stresom
Katja Stojić

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.