Serije z najslabšimi konci

Se ti je že kdaj zgodilo, da si se veselil Season Finale in si bil potem razočaran, ker se je serija končala drugače, kot si pričakoval? S tem člankom ti bomo olajšali izbiro, saj smo naredili izbor serij z najslabšimi konci.

Napis, da besedilo vsebuje spoilerje

Pretty Little Liars

Kriminalna serija, ki opisuje življenja štirih deklet, ki jih nekdo skozi celotno srednjo šolo anonimno ustrahuje in jim grozi. Serija je polna presenečenj, ljubezenskih zapletov in dram, vendar je konec nepričakovan, saj v zadnji epizodi predstavijo ustrahovalca, ki je oseba, za katero prej nismo slišali in je ne poznamo.

How I Met Your Mother

Po devetih sezonah je končno prišel zadnji del, v katerem so gledalci spoznali mamo Tedijevih otrok, kar je bilo super, vendar je ta takoj umrla. Epizoda se konča s tem, da se Ted ponovno zbliža z Robin, čeprav je bila celotna 9 sezona posvečena poroki Robin in Barneyja.

Dexter

Ena najbolje ocenjenih kriminalnih serij o serijskem morilcu je pustila pečat na gledalcih zaradi slabega konca. Briljanten serijski morilec, ki podnevi rešuje umore, ponoči pa mori sam, v zadnji epizodi zaigra smrt in se vrne z novo identiteto kot drvar.

Dexter

Lost

Serija Skrivnostni otok, ki vsebuje zaplete in znanstveno fantastične zgodbe, je bila do zadnje sezone ena izmed najbolj predvajanih TV serij. Konec je bil preveč preprost, saj je scenarist vse glavne junake prikazal kot odhajajoče v onostranstvo.

True Blood

Serija o vampirjih, ki se končuje s celotno slabo zadnjo sezono. Na koncu Bill umre, Sookie se poroči z nekom, ki ga niti ne poznamo in cela zadnja epizoda ne pusti zadovoljivega pečata.

Serija True Blood

Upam, da ti nismo preveč spoilali serij. Še vedo si jih lahko pogledaš, saj si vsak sam interpretira konec. Res pa je, da se serij ne spominjamo glede na to, kako so se začele, ampak na to kako so se končale.

Katera je pa po tvojem mnenju serija z najslabšim koncem?

Prejšnji članekIntervjuji s študenti: Verena Klara Bošnjak MacAlister
Naslednji članekTaylor Swift izvajalka desetletja

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.