Taylor Swift izvajalka desetletja

Taylor Swift je ena najbolj popularnih ameriških glasbenic, ki je pobrala že številne nagrade. Tokrat je dosegla rekord, saj v številu prejetih nagrad American Music Awards prekaša Michaela Jacksona.

Letos je bila glasbenica imenovana za glasbenico desetletja. To je ogromna čast, zaradi katere je bila Swiftova tudi ustrezno ganjena. Poleg tega je osvojila tudi nagrado za glasbenico leta, kar je odlično za ustvarjalko, ki še ni dopolnila 30 let.

Pevka navdušeno kaže palce
Ji kdo zavida njen uspeh?

V svojem govoru je dejala, da je za njo eno najlepših in najtežjih let v karieri. Glasbenica je namreč vpletena v pravni primer, povezan z avtorskimi pravicami njenih zgodnejših albumov. Ta spor sicer meče slabo luč na glasbeno industrijo, ki je znana po svoji brezobzirnosti.

Swiftova je znana po svoji komunikaciji z oboževalci, ki jo naravnost obožujejo. Zaveda se moči družbenih omrežij in jih tudi s pridom izkorišča. V zadnjem desetletju je izdala veliko albumov in nastopala na številnih koncertih. Spremenila je svoj stil petja in odrasla.

Pevka pošilja poljubček
Njeni koncerti so vedno polni.

Njena baza oboževalcev stalno raste, je pa lepo videti, da to ne jemlje za samoumevno. Še vedno ustvarja in ne počiva na svojih lovorikah. Sama imam najraje njene zgodnejše country albume, ki sem jih poslušala v gimnaziji.

Katera je pa tvoja najljubša pesem od Taylor Swift?

Taylor Swift Wins Artist of the Year at the 2019 AMAs - The American Music Awards

Urednica revije Študent

VIRThe Guardian
Prejšnji članekSerije z najslabšimi konci
Naslednji članekNasveti učitelja smučanja: kako izbrati smučarsko opremo?

Urednica revije Študent

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.