Top binge serije za zimske dni

Bližajo se hladnejši dnevi in s tem tudi čas poležavanja na kavču in binganja serij. Zato smo pripravili seznam serij, ki jih moraš nujno pogledati, da ne boš slučajno ostal brez ideje.

Breaking Bad

breaking bad logo

Te zanima, kako se kuha meth? No, pa tudi če ne – serija o učitelju, ki se v stiski zateče k proizvodnji drog, te bo zagotovo navdušila in pritegnila.

Prison Break

Kako pobegniti iz zapora, če si nepravično obtožen? Ali glavnemu junaku to uspe? Še ena super serija, ki te ne bo pustila ravnodušnega.

How I Met Your Mother

how i met your mother opening scena

Prijatelji za vedno? Na to vprašanje ne vem odgovora, vem pa, da serija Kako sem spoznal tvojo mamo vsakemu vlije željo, da bi imel stalen booth v klasičnem baru kot je Mc Laren’s. Definitivno binge material, ki te bo nasmejal.

Brooklyn Nine-Nine

Te zanima, kako poteka delo detektiva, hkrati pa se želiš nasmejati (in kdaj tudi zjokati od ganjenosti)? Potem je to serija zate. Serija ponuja ogromno duhovitih prizorov, a hkrati tudi obravnava sodobne problematike, povezane z delom na policiji. Ne bo ti žal.

brooklyn nine nine

The Office

Popularna nanizanka, ki spremlja vsakdanje življenje pisarniških delavcev, nikoli ne razočara. Poleg tega pa Michael Scott nikoli ne razočara in vedno nasmeje s skeči in alter egi.

pisarna logo

Sherlock

Če imaš rad detektivske serije, si moraš zagotovo ogledati kultnega Sherlocka Holmsa. Kako bo s partnerjem premagoval izzive in razreševal zločine? Definitivno binge worthy serija!

House M.D.

house md logo

Ne glede na to, ali študiraš medicino ali te zgolj zanima stresni in skrivnostni svet bogov v belem, Dr. House je lik, ki ga moraš poznati. Ali ga preziraš, ali obožuješ, njegov brezbrižen karakter te bo zagotovo nasmejal.

Game of Thrones

Kdo še ni slišal za kultno nanizanko Igre prestolov? Če si eden izmed tistih, ki so se navalu navdušenja upirali z vsemi štirimi, je sedaj, ko se je prah polegel, končno čas, da se lotiš te serije. Vse sezone so zunaj, zdaj pa res ni izgovorov!

GOT logo

Prejšnji članekZakaj moramo kremo za sončenje uporabljati tudi pozimi?
Naslednji članekV zimo trezno in z opremo ustrezno 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.