Umrl je legendarni Ray Liotta

Ray Liotta se je med filmske zvezde vpisal z vlogo v filmu Dobri fantje režiserja Martina Scorseseja
Ray Liotta se je med filmske zvezde vpisal z vlogo v filmu Dobri fantje režiserja Martina Scorseseja

Filmski svet ja razžalostila novica, da je v 67. letu starosti umrl igralec Ray Liotta. Umrl je v Dominikanski republiki, kjer je bil ravno med snemanjem novega filma Dangerous Waters. Ameriški igralec je najbolj poznan po filmih, kot so Dobri fantje, Hannibal, John Q in Marriage Story.

Ray Liotta je zaslovel s filmom Dobri fantje

Ray Liotta je umrl v spanju med snemanjem svojega novega filma v Dominikanski republiki. Igralec je bil še vedno aktualen v filmskem svetu in svetu serij, saj je le pred kratkim nastopal v filmih Marriage Story in Veliki svetniki Newarka. Posthumno bodo izšli štirje filmi, ki jih je posnel v zadnjih dveh letih, med njimi tudi Dangerous Waters, ki ga je snemal v Dominikanski republiki.

Ray Liotta se je med najbolj znane igralce vpisal predvsem z vlogo v filmu Dobri fantje (Goodfellas) režiserja Martina Scorseseja, ki velja za enega najboljših filmov vseh časov. Poleg tega je zaigral še v filmih kot so Policaji (Cop Land), Hannibal, John Q, Grehi očetov (Place Beyond the Pines) in Marriage Story. V serijah je najbolj poznan po seriji Odtenki modre (Shades of Blue), kjer je igrala tudi Jennifer Lopez.

Počivajte v miru Ray.

GoodFellas Tommy DeVito "Funny How?"

 

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekOcena filma: Operacija Mincemeat
Naslednji članekVirus, ki iz gosenic ustvari zombi gosenice

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.