Castle Festival 2023 je razprodan!

Slika koncerta z besedo razprodano
Foto: on Castle festival

Nepozabni Castle Festival, ki se tradicionalno odvija na idilični lokaciji ob reki Kolpi, v vasi Fara, v občini Kostel, je razprodan! To pa na srečo ne pomeni, da se festivala ne moreš udeležiti, na voljo so namreč še enodnevne vstopnice.

Med 3. in 6. avgustom 2023 boš lahko prisluhnil najboljšim bandom pri nas. Za razigrano vzdušje bodo namreč poskrbeli Klemen Klemen, Dan D, Koala Voice, Mi2, Dubioza Kolektiv, Big Foot Mama, Magnifico, Valentino Kanzyani, Joe Montana, Peznt in mnogi drugi, med katerimi je tudi Let 3, ki je letos Hrvaško zastopal na Evroviziji.

Nimaš prevoza? Ni panike.

Tudi letos je uradni prevoznik festivala podjetje Nomago. Na festival se tako lahko odpraviš z redno avtobusno linijo, ki vozi ob delovnikih in iz Ljubljane krene ob 14.15. Prevoz si lahko urediš tudi preko platforme www.prevoz.org. 

Parkirišče na samem festivalu

V Fari bo urejeno parkirišče, do samega festivala pa se boš lahko pripeljal z Nomago krožnim avtobusom, ki bo vozil na relaciji parkirišče-festival. Na voljo bo več avtobusov, ki bodo vozili po naslednjem delovnem času:

Sreda 9:00 – 22:00
Četrtek 9:00 – 22:00
Petek 10:00 – 22:00
Sobota 10:00 – 22:00
Nedelja 7:00 – 15:00
Na samem festivalu te poleg dveh odrov in koncertov čaka še raznovrstna ponudba hrane, after-partyji in bogat dnevni program. Vstopnice so na voljo na uradni spletni festivala. Ne odlašaj in si svojo zagotovi že danes!
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekKam na faks? V pomoč ti bo poletna šola za dijake 2023
Naslednji članek10 najboljših pesmi Harryja Stylesa
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.