Drill predstavlja svoj nov album Rojeni da blestimo

Drill predstavlja svoj peti samostojni album z naslovom Rojeni da blestimo
Drill predstavlja svoj peti samostojni album z naslovom Rojeni da blestimo

Drill je javnosti predstavil izid svojega 5. albuma, ki nosi naslov ROJENI DA BLESTIMO. Kot je povedal izolski MC, producent in tekstopisec, je v album vložil štiri leta dela ob tem pa se je zahvalil vsem, ki so mu pri tem pomagali in ga podpirali. Bolani doktor predstavlja njegov najnovejši album, tudi tokrat z nekaj blestečimi gosti.

Rojeni da blestimo je Drillov peti samostojni album

Drill a.k.a. Bolani doktor po albumih Vokalni dirigent, Nuklearna zima, Tramontana besed in Ribolov z dinamitom predstavlja svoj peti samostojni album. Tokratni album nosi ime Rojeni da blestimo.

Na albumu je kar osemnajst pesmi, med njimi tudi Mož beseda in Rojeni da blestimo. Pri nekaterih pesmih so mu »glasove posodili« Boyana, GIR, Tschimy, Sheby, Smirbe, Chiro, Burke, Juice, AMAYA in Masayah. Z novim albumom je še enkrat znova dokazal, da je z razlogom že več kot desetletje pri vrhu glasbene scene.

»Ekipaaa! 27.5. Je izšel moj 5. solo album z naslovom “ROJENI DA BLESTIMO” katerega sem delal zadnja štiri leta in v njega uložil ogromno časa in truda. Komaj čakam, da zažuramo to poletje na predstavitvenih koncertih po Sloveniji, da vam tudi v živo postrežem nov material! Upam, da vam bo všeč kar smo naredili z izjemno ekipo, ki je sodelovala pri projektu brez katere nebi mogel albuma naredit tako kot sem si zamislil. Hvala vam iz srca!« je zapisal Drill na svojem Facebook profilu ob razglasitvi svojega novega albuma. Zahvalil se je svoji ekipi in oboževalcem, ki lahko album že kupijo in poslušajo.

Rojeni da blestimo je peti samostojni album izolskega raperja
Rojeni da blestimo je peti samostojni album izolskega raperja

Drill polno zaposlen tudi s poletno turnejo

Drill je pred časom že oznanil svojo poletno turnejo, ki se je začela 19. maja v baru Tamkotzmeraj. Zaključila se bo konec avgusta v Logatcu, do takrat pa ga lahko ujameš v marsikaterem mestu po Sloveniji in na Krfu.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekPo Nemčiji za manj kot 10 evrov na mesec!
Naslednji članekOcena filma: The Outfit
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.