Enriqueja Iglesiasa v Zagrebu ne bo!

Enrique Iglesias je pevec, ki je obnorel svet. Zato ni čudno, da je ob napovedi koncerta v Areni Zagreb 1. decembra, večina njegovih oboževalcev na Balkanu odhitelo kupiti vstopnico. A prišlo je do polomije. Koncert je odpovedan!

Goljufija

Razlog, zakaj je koncert odpadel, je preprost. Organizator – Art BG Menagment, ki ima sedež v Sofiji, Bolgariji, je zaslužek od vstopnic vzel, ni pa ga izplačal umetniku in njegovi ekipi, kakor poroča Pollstar.

Enrique Iglesias na koncertu

Poleg zagrebškega koncerta, je Iglesiasova ekipa odpovedala koncerta v Belorusiji in Latviji, kjer naj bi pevec tudi nastopil. Oba koncerta je namreč tudi organizirala Art BG. Kje pa to pusti kupce vstopnic?

Prodajalec ne bo vrnil denarja

 Eventim, prodajalec vstopnic za koncert slovitega pevca trdi, da ni odgovoren za povračilo, saj naj bi ta dolžnost ležala na organizatorju. Kljub temu naj bi se trudili preko pravnih poti doseči povrnitev stroškov nakupa kupcem. Tako so naslovil vse svoje stranke preko Facebook objave, v kateri piše:

»Zavedamo se kako ta situacija vpliva na kupce. Zagotavljamo vam, da nam ni vseeno in da se trudimo po najboljši močeh najti rešitev po pravni in zakonski poti, ki bi nam omogočila, da pridobimo nazaj denar od organizatorja in tako vsem kupcem povrnemo strošek nakupa vstopnic.
V primeru dodatnih vprašanj nas, prosimo, kontaktirajte na info@eventim.si. Z veseljem vam bomo pomagali.
«

ART BG

To pa ni prvič, da je prav ta organizator bil v vpleten v takšne posle. Art BG je namreč podobno ravnal glede koncerta Bryana Adamsa v Grčiji, kjer so prepustili grškega prodajalca vstopnic Viva v nemilosti, ko so morali po izginulem promotorju in denarju, sami kriti stroške koncerta.

Ženska drži kartico na kateri piše: Fraud

Po poročanju IQ je Art BG nemogoče kontaktirati po tem, ko so vzeli okoli 740 000 evrov zaslužka od prodaje vstopnic za štiri koncerte (Bryan Adams, Jose Carrera ter Maluma) in se nato odrekli vsem dolžnostim.

 

Prejšnji članekOcena filma: Parazit
Naslednji članekKraljica motošporta cilja na ogljično nevtralnost

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.