Glasbeni spektakel pod Uršljo goro – KKŠ Summer fest!

Klub koroških študentov konec avgusta prireja dvodnevni KKŠ Summer fest v idilični in neokrnjeni pokrajini Ivarčkega jezera. Na glavnem in elektru odru se bo med 31. 8. in 1. 9. zvrstilo preko 15 odličnih glasbenih gostov, dneva pa bosta popestrena tudi z animiranim, zabavnim in adrenalinskim dnevnim dogajanjem. Zaradi številčnega obiska KKŠ Winter festa organizatorji na še bolj spektakularni poletni različici festa pričakujejo udeležbo mladih širom Slovenije! Več na: www.kksfest.si!

Klub koroških študentov vsem mladim, željnim zabave, nudi priložnost, da se še zadnjič pred začetkom šolskega/študijskega leta zabavajo v idilični pokrajini pod Uršljo goro. Tekom dneva se bodo lahko pomerili v nogometu na milnici, odbojki na mivki, paintballu, zanimivi igri american gladiator, pozabavali z zorbingom, s skoki v vodo, zapeljali s kanuji in picikli; poskrbljeno pa bo tudi za manj športne tipe, ki bodo lahko zapeli na karaokah, si ogledali film ali stand up in si z barvami poslikali telo.

Na dveh odrih bo odmevala odlična glasba priznanih izvajalcev, med njimi bo Ivarčko obiskal tudi hrvaški glasbenik svetovnega kova, Tony Cetinski. Navduševala bo tudi domača Siddharta, sveži a že zelo priljubljeni Muff, Zablujena Generacija, Društvo Mrtvih Pesnikov, Happy Ol’McWeasel in drugi. Na elekto odru pa bosta poleg ostalih DJ-ev za divje ritme skrbela tudi BELTEK in MIKE VALE.

 »Številčna obiskanost zimskega festa na Kopah nam je dala zagon, da tokrat mladim pripravimo spektakel poletja! Prepričani smo, da bo KKŠ Summer fest uspešen zaradi kombinacije odličnih glasbenih izvajalcev tako na glavnem kot elektru odru, zaradi zanimivega dnevnega dogajanja, možnosti brezplačnega kampiranja in seveda same idilične lokacije. Šport in zabavo smo združili na privlačen in prijeten način,« poudarja vodja KKŠ Summer festa, Urh Lednik.

Obiskovalcem bo omogočeno tudi brezplačno kampiranje. Vstopnice za dogodek so že v predprodaji do 11. julija po študentom prijaznih cenah: za enodnevno je potrebno odšteti 10 EUR, za dvodnevno pa samo 17 EUR!

Idilična pokrajina, poležavanje ob jezeru, čudovit razgled izpod Uršlje gore, izvrstni glasbeniki in zabavno obarvano dnevno dogajanje gotovo prepriča vse mlade, da si zadnji vikend avgusta ogledajo Koroško in obiščejo KKŠ Summer fest, ki bo gotovo pospešil bitje srca.

Več na spletni strani, Facebooku in Twitterju!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.