Harry Styles se poslavlja: »Pa tako dobro mi je šlo«

Harry Styles je zaključil svojo glasbeno turnejo
Harry Styles je zaključil svojo glasbeno turnejo Foto: on variety

Harry Styles je svoja albuma Fine Line ter Harry’s House predstavil na drugi koncertni turneji Love On Tour, ki se je začela 4. septembra 2021 v Las Vegasu. Turneja je požela izjemen uspeh, saj spada med 10 najbolj prodajanih turnej vseh časov. Pevec je svoje oboževalce navduševal kar 22 mesecev in jih popeljal čez 169 nastopov, kjer je s svojo karizmatičnostjo in izjemnim glasom očaral mnoge. Po uspešno izpeljani turneji pa je Harry povedal, da se poslavlja.

Poslovilni koncert se je zgodil pri naših sosedih

Kljub zapletom, ki jih je prinesla pandemija COVIDA-19, povzročila je namreč nekaj zamud, je Stylesu uspelo izpeljati turnejo. Zaključil jo je v soboto, 22. julija, v Italiji, natančneje v Reggio Emilii. V razprodani RFC Areni je razveselil kar 100.000 oboževalcev. Med obiskovalci pa je bila tudi njegova družina in prijatelji, med njimi mu je podporo prišel izkazat tudi znani komik James Corden, ki ga mnogi poznajo iz Carpool Karaok in kot gostitelja oddaje Late Late Show.

Med drugim je nas navdušil na svojem koncertu v dunajski dvorani Stadthalle. O tem smo pisali v reportaži s koncerta Harryja Stylesa.

Harry Styles
Harry Styles

Harryjev sloves

Kljub temu da je pevec turnejo opisal kot najboljšo izkušnjo v njegovem življenju, se je odločil, da se za nekaj časa poslavlja. Svojim oboževalcem je naročil, naj pazijo drug na drugega in naj bodo prijazni do ljudi, ko ga ne bo. Pevec ni razkril, za koliko časa se poslavlja, a je med emocionalnim govorom oboževalcem zaupal, da se bodo ponovno videli, ko bo čas za to.

 

Na odru je zajokal

Harry kljub svoji slavi ostaja prizemljen, saj se nadvse dobro zaveda velike vloge oboževalcev pri njegovem uspehu. Tako je tudi na svojem zadnjem nastopu oboževalcem izpovedal svojo hvaležnost. Med zadnjim, 2,5 ure dolgim, nastopom je pevec v svojem govoru poudaril, kako srečen je za vso podporo, ki jo ima od svoje družine, oboževalcev, prijateljev in banda. Govor je za Stylesa postal zelo čustven, zato je med njim potočil tudi nekaj solz. »Pa tako dobro mi je šlo«, je še dodal, ko je opazil, da so ga prevzele solze.

Da pa vse skupaj ne bo prehudo, preveri naš članek z najboljšimi pesmimi Harryja Stylesa.

HARRY STYLES LAST SPEECH LOVE ON TOUR 2023 - REGGIO EMILIA, ITALY

 

Junior novinar

Prejšnji članekDenarna pomoč študentskim družinam v letu 2023: Odprt razpis Študentskega tolarja
Naslednji članekNajdlje obstojne civilizacije v zgodovini

Junior novinar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.