Nori žabon se vrača!

Izjemno popularen žabon, ki je še pred porastom družbenih omrežij najedal živce mojim staršem, ki sem jim namerno predvajal pesem Axel F znova in znova, se vrača! Ta pesem, ki ima trenutno kar tri milijarde ogledov na spletni strani Youtube, je mnogim šla izjemno na živce. Ljudje so si jo pogosto nastavljali za zvonjenje na mobilnikih – zelo verjetno je bila to najbolj predvajana pesem na svetu v tistih letih.

Crazy Frog - Axel F (Official Video)

Ni važno, ali ga imaš v dobrem ali slabem spominu, če le nisi premlad, se ga zagotovo spomniš. Meni kot predpubertetniškemu mulcu je bil nori žabon smešen in s sošolci smo ga velikokrat vrteli na svojih starih Nokiah ter prek IR ali Bluetootha delili med seboj. Dvomim, da se kdo na smrt veseli vrnitve, a nostalgija je močno udarila po hrbtu, ko se je na Instagramu ponovno pojavil s pripisom, da se nekaj »kuha«.

Modra žaba z velikimi zelenimi očmi se 10. decembra vrača na Youtube, poleg starih hitov pa bo vsebovala tudi nekaj modernega pridiha TikTok trendov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crazy Frog (@thecrazyfrogofficial)

Slavni videospot je bil v ZDA prepovedan

ZDA slovijo kot intime boječ narod in ravno tako v tem primeru, saj žabon odkrito razkazuje svoj penis, predvajanje videospota na televiziji pa ni bilo dovoljeno. Ustvarjalcev to ne moti in potrdili so, da se žabon vrača s svojim polnim orožjem, torej svojo čelado, očali in penisom. ZDA bodo dobile cenzurirano verzijo. Sam si predstavljam, da bo namesto penisa v ameriški verziji izpod nog viselo kakšno avtohtono strelno orožje (because freedom).

Prejšnji članekJe študij v Veliki Britaniji po brexitu res tako nedostopen?
Naslednji članekPesmi, ki jih mora imeti vsaka božična playlista!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.