Ponoven zagon kluba Cvetličarna

Po kratkotrajnem predihu bo ljubljanski klub Cvetličarna ponovno odprl vrata ter se predstavil s prenovljenimi prostori in z novim programom. »Mesto potrebuje klub, kot je Cvetličarna. O tem so nas dokončno prepričali številni odzivi ljubiteljev tega kluba, tako s strani glasbenikov, kot zvestih obiskovalcev, tako iz Slovenije, kot iz tujine.« je član programskega sveta Cvetličarne Marko Vraz pojasnil odločitev ekipe, da se v nekoliko prenovljeni postavi vrne na prizorišče klubskega življenja slovenske prestolnice.

Na otvoritvenem večeru, v petek, 20. novembra, bodo ob 22. uri nastopili dj-i »Generation X« z glasbo iz 90-ih let ter s tem odprli tudi nov opus klubskih vikend večerov v Cvetličarni. Vstop bo, kot je bilo v navadi, ob petkih in sobotah do polnoči prost.

V soboto, 21. novembra, bodo na odru Cvetličarne nastopili Peter Pleser & Pleasure Groovers, gost večera pa bo Samir Maslo (Peppermint Jam/Dunaj).

Nov program, nova podoba in nova spletna stran

Cvetličarna se bo predstavila z novim glasbenim vikend paketom »Cvetličarna Clubbing«, v okviru katerega se bodo zvrstila svetovna imena elektronske in ostale glasbe, ter s koncertnim konceptom »Cvetličarna Live²«, ki bo ponujal velika glasbena imena v pristnem vzdušju kluba. Za prave glasbofile pa pripravljamo poseben opus koncertov za zaveso: »The Secret Show«, pri čemer bodo pod tem imenom skriti znani, legendarni glasbeniki – najavljeni pa bodo le v okviru ljubiteljske strani Cvetličarne na spletnem družabnem omrežju Facebook. Prvi takšen koncert pripravljamo že 18. decembra.

Cvetličarna se od danes predstavlja tudi s prenovljeno podobo na novih spletnih straneh, kjer so vam na voljo vse aktualne informacije o dogajanjih v klubu: www.cvetlicarna.info

V prihajajočih dveh mesecih so koncerte že napovedali Soul Activation with Rok Golob (26.11), Zabranjeno pušenje (10.12.), The secret show (18.12.), Magnifico (25.12) in drugi.

Cvetličarna želi tako svojim zvestim ljubiteljem kot novim obiskovalcem ponuditi najboljšo glasbeno izkušnjo v tem mestu, še vedno v osrčju naravnega park(irišč)a tisočerih jezer.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.