Schengenfest 2013

Od petka, 2. 8. do nedelje, 4. 8. 2013, Vinica, Bela krajina.

Še slab mesec dni je do pričetka 6. Schengenfesta, ki letos prinaša izbor odličnih glasbenih skupin in didžejev na kar treh odrih, letos večjih kot kadarkoli doslej. V Vinici v Beli krajini vas bodo med 2. in 4. avgustom 2013 glasbeno razvajali ob številnih spremljevalnih dejavnostih, teh bo veliko več kot prejšnja leta, da ne omenjamo prekrasnih naravnih danosti in lepot Krajinskega parka Kolpa in dobre družbe!

Že prvi dan, v petek 2. 8. 2013, boste na glavnem odru lahko prvič v Sloveniji videli belgijsko zasedbo Triggerfinger, nemško in hkrati svetovno reggae poslastico Gentlemana & The Evolution, domače Niet, Mi2, Guštija, Happy Ol’Mc Weasle in Firefly ter hrvaško zasedbo Hladno pivo. Na elektronskem odru bo nastopil svetovno znani didžej David Morales, ATFC feat Lisa Millet, v prekrasno viniško jutro pa vas bodo popeljali še Magic Jay in Grant Richards.

 

Drugi dan festivala, v soboto 3. 8. 2013, bosta na glavnem odru nastopili že legendarni Plavi orkestar in Partibrejkers, poleg njih bomo slišali in videli še Imset, Manouche, Uroša Periča & The Bluenote Quartet & Pearlettes, Pera Lovšina s Španskimi borci in Denis & Denis. Elektronski oder bo zaznamovan s svetovno atakcijo Pendulum DJ Set & Verse iz slovite drum’n’bass ekipe Pendulum, z njimi pa še Hex, TheeJay in High on Heels.

 

Tretji dan, nedelja 4. 8. 2013, bo prav poseben večer! Neposredno pred izidom nove plošče se bodo predstavili svetovno znani predstavniki brit glasbe Skunk Anansie, nato multikulturni in multizvočni Dubioza Kolektiv iz BiH, in še Bottomline, Los Explozivos, Sausages, Kill Keny in S.A.R.S. Dogajanje na elektronskem odru bo tudi vsebinsko zelo pestro. Joachim Garraud prvič prihaja v Slovenijo, bil pa je producent Davida Guette, Deep Dish in drugih, prvič pa bo pri nas tudi Chris Lake, škotski didžej, je v zadnjih 6 letih prepotoval svet s svojimi vrhunskimi didžej seti. Večer bodo sklenili Vanillaz in Balearic Elegance.

 

Cena vstopnic je nižja do 18 . 7., da pa vas organizatorji radi razvajajo, pa poleg nizkih cen bogatega izbora hrane in pijače – saj boste imeli na voljo tudi kamp trgovino -, ponujajo tudi povsem zastonj tridnevno kampiranje, kar je že redkost na festivalih! Na voljo so tudi že enodnevne vstopnice, ki so – kot tridnevne – na voljo na vseh pooblaščenih prodajnih mestih Eventima in Petrola.

 

Več o Schengenfestu najdete na: http://www.schengenfest.si, lahko pa jih obiščete tudi na Facebooku.

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola.

 

Festival zvoka, sonca in zabave bo tako tudi letos poskrbel za nove dogodivščine, ki bodo prav gotovo lahko pozitivno vplivale na vaše življenje, saj se na festivalu srečujejo mladi in mladi po srcu iz vse Slovenije in vedno več iz tujine, vse pa druži veliko dobre volje, želje po kvalitetni zabavi in pozitivna energija. Da bo te v izobilju, bo prav gotovo pripomogel bogat glasbeni program za vse okuse. Festival, ki se je v minulih petih letih razvil v največji »kamping pop rock« festival v Sloveniji, bo tudi letos postregel z odlično bero nastopajočih, kot tudi še bogatejšim spremljevalnim programom kot prejšnja leta. Raje ne seštevajte, koliko bi vas stalo le tridnevno kampiranje, kaj šele koncerti glasbenih skupin na samostojnih koncertih – odpravite se na najbolj nor festival letošnjega poletja – Schengenfest 2013! Kjer so sonce, glasba in sproščena zabava doma in tam je lahko vaš dom vse 3 dni! Vedno večji, vedno bolj seksi, Schengenfest 2013!

 

Več o Schengenfestu na:

http://www.schengenfest.si

 

Facebook:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152142767840153.915053.117130755152&type=3

 

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

 

Tridnevne vstopnice:

do vključno 18. 7. 2013 – 68,00 EUR

do 1. 8. 2013 – 78,00 EUR

na dan festivala – 83,00 EUR

 

Enodnevne vstopnice:

do vključno 18. 7. 2013 – 28,00 EUR

do 1. 8. 2013 – 32,00 EUR

na dan festivala – 35,00 EUR

 

Program:

PETEK, 2. 8. 2013

 

GLAVNI ODER:

TRIGGERFINGER (Bel), GENTLEMAN & THE EVOLUTION (Nem),

NIET, MI2, HLADNO PIVO (Hrv), GUŠTI,

FIREFLY, HAPPY OL’McWEASLE

ELEKTRONSKI ODER:

DAVID MORALES (ZDA), ATFC FEAT. LISA MILLET (VB),

GRANT RICHARDS, MAGIC JAY


SOBOTA, 3. 8. 2013

 

GLAVNI ODER:

PLAVI ORKESTAR (BiH), PARTIBREJKERS (Srb),

PERO LOVŠIN & ŠPANSKI BORCI, DENIS & DENIS (Hrv),

IMSET, MANOUCHE, UROŠ PERIČ

ELEKTRONSKI ODER:

PENDULUM DJ SET & VERSE (VB),

HEX, THEEJAY, HIGH ON HEELS (VB)

 

NEDELJA, 4. 8. 2013

GLAVNI ODER:

SKUNK ANANSIE (VB), DUBIOZA KOLEKTIV (BiH),

S.A.R.S. (Srb), KILL KENNY,

BOTTOMLINE, LOS EXPLOZIVOS (Meh), SAUSAGES

ELEKTRONSKI ODER:

JOACHIM GARRAUD (Fra), CHRIS LAKE (VB),

VANILLAZ, BALEARIC ELEGANCE

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.