Še deset dni do velikega spektakla!

V veličastnem cross-over projektu Rok Golob združuje različne glasbene žanre in izjemne glasbenike iz sveta popa, rocka, metala, rapa in klasične glasbe, ki bodo na velikem odru uresničili njegovo glasbeno vizijo. »Rdeča nit je še vedno orkester z zborom in bendom. Stilno smo šli še širše, od metala, rapa, jazza, rocka, popa do klasike in filmske glasbe.

Simfonična Ekstaza 2 prihaja na Kongresni trg že čez 10 dni!

Gre za cross-over projekt, ki združuje glasbo za vse okuse. Dirigent Rok Golob bo predstavil svoje kompozicije in aranžmaje ter ponovno dokazal brezmejnost glasbe v svoji edinstveni glasbeni viziji, ki se ne ustraši združevanja elementov in izvajalcev različnih glasbenih žanrov v glasbeno ekstazo na velikem odru.

Nastopi z orkestrom in Rokom Golobom so zmeraj eni izmed mojih najljubših in se jih zmeraj zelo veselim. Tokrat bom prvič v življenju imela čast, da zapojem tudi z Gibonnijem, ki ga globoko cenim. Takšne glasbene poslastice imajo res nekakšno magijo v sebi, ko toliko ljudi na odru diha kot eden” še pravi Maja Keuc, ki je sodelovala že v prvi Simfonični ekstazi, nove ekstaze pa se veseli tudi Nuška Drašček: “Že na prvi Simfonični sem noro uživala, tako da tudi sedaj komaj čakam, da slišim in doživim cel koncert!“.

Vstopnice so že na voljo na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim in tudi na spletu. Danes pa spremljaj tudi naš Facebook profil, kjer bomo podarili dve vstopnici!

Prejšnji članekŠtudentsko delo kot odskočna deska za gradnjo kariere
Naslednji članek13.000 km dolga pot za dober namen

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.