Spotify končno tudi v Sloveniji!

Spotify je največji ponudnik glasbenih vsebin na svetu, ki prihaja s Švedske. Luč sveta je ugledal leta 2006, do zdaj pa je na voljo skoraj že v vseh evropskih državah – po novem tudi v Sloveniji! Spotify ima v knjižnici več kot 50 milijonov pesmi, med katerimi so tudi slovenske.

Od danes, torej 15.7. dalje, pa smo končno tudi Slovenci dobili možnost uporabe aplikacije. Spotify se po novem širi še v Rusijo, na Kosovo, v Albanijo, Črno goro, Srbijo, Severno Makedonijo, Bosno in Hercegovino in na Hrvaško.

Cena?

Spotify deluje na principu mesečne naročnine. Osnovni paket Individual stane 5,99 € na mesec, Spotify Premium Duo, ki omogoča naročnino dvema uporabnikoma stane 7,99 € na mesec, obstaja pa tudi Spotify Family, ki je namenjen celotni družini in stane 9,99 € in vključuje do 6 uporabnikov iste družine, Za študente je najbolj primeren seveda Spotify Student, ki je občutno cenejši, stane 2,99 € na mesec, za registracijo pa boš potreboval dokazilo o šolanju na univerzi. Seveda pa je na voljo tudi Spotify Free, ki omogoča poslušanje glasbe in podcastov z reklamami.

spotify cene

Prejšnji članekStoletnica prvega doktorata Univerze v Ljubljani
Naslednji članekRazpis za subvencionirano bivanje je zunaj!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.