Finančni horoskop za december 2023: Kaj pravijo zvezde?

Finančni horoskop
Finančni horoskop Foto: Thanumporn Thongkongkaew on iStock

Finančni in denarni horoskop je tukaj, da ti pojasni, kaj se bo s tvojimi financami dogajalo v decembru 2023. Kaj napoveduje finančni horoskop za december 2023 v tvojem znaku? Tvoja denarnica in imetje se lahko v zadnjem mesecu leta nadejajo kar nekaj zanimivih dni.

Če pa te zanima, kaj je v zvezdah zapisano zate v mesecu decembru, preberi naš Mesečni horoskop za december 2023.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Od septembra si upočasnil svojo porabo in morda boš letos celo želel po DIY poti, ko gre za praznična darila. Ko se bodo ekspanzivne postaje Jupitra usmerile v tvoj denarni sektor 30. decembra, boš pogledal na svoj bančni račun in bil navdušen nad vsem, kar si prihranil.

Horoskop za ovne
Horoskop za ovne Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Čeprav moraš kupiti še na tone daril in organizirati še ničkoliko zabav, finančni horoskop za mesec december pravi, da te najbolj mika, da bi denar zapravil za potovanja ali izobraževanje. Upoštevaj, kaj vzbuja tvoje zanimanje, vendar ne kupuj ničesar, saj lahko retrogradni Merkur – od 13. decembra do 1. januarja 2024 – spremeni tvoje potrošniške navade.

Horoskop za bike
Horoskop za bike Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Ta mesečni horoskop je pravi čas za raziskovanje možnosti za posojila in poplačila dolga, še posebej, ko Merkur postane retrograden s 13. decembrom. Pogajanja lahko postanejo nevzdržna, ko se Merkur vrne v Strelca 23. decembra, tako da če do takrat ne podpišeš ničesar, počakaj kar do januarja.

Horoskop za dvojčka
Horoskop za dvojčka Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Edina dobra stvar pri tvoji izgorelosti ta mesec je, da te ne mika, da bi šel ven in pretiraval z zapravljanjem. Lahko pa popiješ nekaj kozarcev vina in si kupiš nekaj nepotrebnih božičnih daril pod meglenim vplivom Neptuna 16. decembra. Ne skrbi: resničnostni pregled tvojega partnerja ali BFF pravi, da boš vse vrnil 21. decembra.

Horoskop za rake
Horoskop za rake Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Retrogradni Merkur se začne 13. decembra in traja do 1. januarja 2024. To je zate priložnost, da pregledaš obveznosti v službi. Kako lahko optimiziraš svojo dnevno rutino, da se ne boš trudil za plačo? Preureditev dnevne rutine ti daje več časa za veselje.

Horoskop za leve
Horoskop za leve Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Tretjega decembra te že mika velika naložba, ki se bo dolgoročno povrnila, vendar te bo v danem trenutku pustila brez denarja. Če se lahko zanašaš na prijaznost in posojila bližnjih prijateljev ter bratov in sester, boš večino meseca ostal plačilno sposoben. Drugače pa je finančni horoskop v decembru zate svarilen.

Horoskop za device
Horoskop za device Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Po številnih vzponih in padcih v zadnjih nekaj letih se končno spet počutiš kot da imaš nadzor nad svojimi financami. S sladko Venero v tvojem denarnem sektorju od 4. do 29. decembra, dobiš podporo, ki jo potrebuješ za rast svojih sredstev.

Horoskop za tehtnice
Horoskop za tehtnice Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Kot smo že omenili, je v finančnem horoskopu december mesec, ko moraš pregledati preglednice in se osredotočiti na osebne finance. Biti dober z denarjem ne pomeni zapravljati manj, ampak zapravljati pametneje. Mlada luna v Strelcu 12. decembra je tvoja priložnost za drzno naložbo.

Horoskop za škorpijone
Horoskop za škorpijone Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Polna luna v raku 26. decembra osvetljuje tvoj sektor skupnih virov. To je vrhunec težave z dolgovi ali posojilom, ki se je začela okoli mlade lune v Raku 17. julija. To je odličen čas, da »najameš računovodjo ali svetovalca«, refinanciraš posojilo ali uporabiš praznični bonus za poplačilo nekaterih dolgov.

Horoskop za strelce
Horoskop za strelce Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Ta mesec boš morda nabral več kredita, kot si pričakoval. Od hrano za seboj, ki bo spodbudila tvoje poznonočne seanse navdiha, do prazničnih daril in kupom trenutkov za razvajanje. Vzemi si trenutek zase 24. decembra, da posodobiš proračun in vidiš, kje si.

Horoskop za kozoroge
Horoskop za kozoroge Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Sezona Strelca je odličen čas, da začneš s podjetništvom. Na praznični zabavi prodajaj! Samo bodi pripravljeni na izbruh dela okoli polne lune 26. decembra, ko boš moral opraviti vse delo, ki si ga obljubil.

Horoskop za vodnarje
Horoskop za vodnarje Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Občutiš veliko olajšanje, ko ti sestra predlaga, da letos naredite Skrivnega Božička za razširjeno družino, namesto da bi moral dajati posamezna darila za vsakega bratranca, nečakinjo in nečaka. Kljub bolj varčni praznični sezoni pa te mika, da bi teden po božiču porabil tisto, kar si prihranil pri razprodajah. Začasno se ustavi, preden klikneš kupi.

Horoskop za ribi
Horoskop za ribi Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekPrecejšnje spremembe v šolstvu: Tuji jezik že v 1. razredu, NPZ v 3. razredu in državljanska vzgoja?
Naslednji članekV kateri slovenski kraj se splača iti pogledat praznične lučke?
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.