Mesečni horoskop: December 2023

Mesečni horoskop
Mesečni horoskop Foto: amgun iz iStock

Mesečni horoskop za december je tukaj! Ne glede na to, kaj praznuješ, je december čudovit čas za veselje, širjenje veselja in praznična srečanja. Ne sprejemaj preveč nepremišljenih odločitev, ker se ta mesec vrača neurejen retrogradni Merkur in sproža vse vrste logistične drame. Vendar pa nam decembrska astrologija prinaša tudi veliko kozmičnih daril, s katerimi lahko delamo. Ne pozabi, če nameravaš praznično energijo vsega tega, se prepričaj, da so tvoje metode popolnoma na mestu. In s tem boš imel čarobne počitnice! Kaj prinaša horoskop za december?

Mesečni horoskop oven

Na začetku meseca bi lahko stres v karieri povzročil nekaj nesoglasij v odnosih, zato poskušaj ostati miren. Namesto tega premagaj napetost tako, da poglobiš intimnost z ljubimcem. Ves mesec se počutiš spolno pustolovsko, vendar bi lahko pod mlajem 12. decembra odkril nekaj novih zapletov – in tvoji partnerji bodo verjetno dovzetni za vaše želje. Kozmične poravnave na božič ti dajejo odgovornost za svojo usodo, zato samozavestno sprejmi poteze ob koncu leta.

Mesečni horoskop za ovne
Mesečni horoskop za ovne Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop bik

Planet ljubezni Venera bo ta mesec osladil tvoje odnose in prinesel obilo priložnosti za romantiko in vznemirjenje. Medtem se nova luna 12. decembra potopi globoko v tvoje občutke, kar ti omogoča, da se z ljubimci povežeš na bolj intimni in ranljivi ravni. Ko se bližajo prazniki, bi lahko retrogradni Merkur vrnil v sliko nekdanje znance, kar bi lahko bilo zabavno, če iščeš nekaj stresa. 30. decembra srečni Jupiter konča svojo retrogradnost v tvojem znamenju, kar ti daje spodbudo manifestacijske moči za zaključek leta.

Mesečni horoskop za bike
Mesečni horoskop za bike Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop dvojčka

Strastni Mars ves mesec razsvetljuje tvoja razmerja z vročo motivacijo, zato vzemi vajeti v svoje roke in se podaj za tem, kar želiš. Če si samski, je nova luna 12. decembra pravi čas, da si predstavljaš svojega idealnega romantičnega partnerja. Retrogradni Merkur bo 22. decembra začel mešati signale, ko gre za ljubezen, zato bodi še posebej premišljen pri komunikaciji, vse do praznikov. Polna luna ob koncu meseca navdihuje čustveno odprtost, zato daj na mizo vse svoje želje, ko se podajaš v novo leto.

Mesečni horoskop za dvojčke
Mesečni horoskop za dvojčke Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop rak

Planet ljubezni Venera na začetku meseca zadene tvoj sektor zmenkov, zato je čas, da se začneš malo spogledovati in narediš prostor na svojem urniku za nekaj vročih zmenkov. Izkoristi romantično energijo zdaj in jo uporabi za prižig več strasti v svojih odnosih, kajti ko se sredi meseca začne retrogradni Merkur, postane komunikacija s partnerji nekoliko bolj zahtevna. Polna luna vzide v tvojem znamenju 26. decembra, zaradi česar je božični teden močan čas, da deliš svojo resnico in pustiš, da tvoja luč zasije.

Mesečni horoskop za rake
Mesečni horoskop za rake Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop lev

Tvoje romantično življenje je ta mesec vzplamtelo, Lev, zato se sprosti in zabavaj! Mlada luna 12. decembra prinaša tudi nove priložnosti za romantiko, vendar bi retrogradni Merkur lahko otežil oblikovanje trdnih načrtov – zato bodi prilagodljiv, še posebej med praznično norijo. Introspektivna polna luna ob koncu meseca je odličen čas, da si razjasniš, kaj si želiš, in da s partnerjem postaneš zelo realen glede tega, kako v svojo igro vnesti več strasti.

Mesečni horoskop za leve
Mesečni horoskop za leve Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop devica

Ko se mesečni horoskop v decembru začne, je čas, da opraviš nekaj pomembnih pogovorov o predanosti in ubesediš svoje vrednote. Naredi to, preden se v tvojem sektorju zmenkov sredi meseca začne neurejen retrogradni Merkur. Takrat se lahko dolgo izgubljeno ujemanje v aplikaciji za zmenke vrne na tvoj radar ali pa lahko stari plamen sproži polnočno sporočilo. Zaupaj svojim instinktom, ko se odločaš, ali boš zagrizel v vabo. Polna luna 26. decembra prinaša sladko in spogledljivo vzdušje, zato pojdi na praznovanje novega leta z veliko skupino prijateljev.

Mesečni horoskop za device
Mesečni horoskop za device Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop tehtnica

Ta mesečni horoskop je zate v polnem družabnem načinu metulja in očaral boš vse, ki ti prekrižajo pot (morda celo dobesedno!). Spogledovanje je zabavno, a mlada luna 12. decembra ti pomaga ubesediti svoja prava čustva. Če si razpoložen za razvajenost, obvesti svoje ljubimce zgodaj, kaj je na tvojem seznamu prazničnih želja. Retrogradni Merkur sredi meseca začne mešati signale in stvari se lahko izgubijo v prevodu. Pametno izbiraj besede, da zagotoviš, da nesporazumi ne bodo ovirali tvojega popolnega novoletnega poljuba.

Mesečni horoskop za tehtnice
Mesečni horoskop za tehtnice Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop škorpijon

Romantična Venera večino meseca preživi v tvojem znamenju, prinaša razburljive preobrate v odnose in veliko priložnosti za rast. Uživaj v tem sijaju! Mlada luna 12. decembra sproži željo po čutnem užitku – vendar pa se ne zapletaj v afero brez razmišljanja, saj retrogradni Merkur kmalu zatem začne zamegljevati presojo. Dva tedna kasneje te polna luna navdihne, da stopiš izven območja čustvenega udobja. Preizkušanje nečesa novega z ljubimcem vaju lahko zbliža.

Mesečni horoskop za škorpijone
Mesečni horoskop za škorpijone Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop strelec

Vse najboljše za tvoj rojstni dan, Strelec! Mars je ves mesec v tvojem znamenju, krepi libido in te navdaja z vročim magnetizmom. Si v ognju in mladaa luna sredi decembra v tvojem znamenju je pravi čas za strastno rojstnodnevno željo. Ko bo 22. decembra retrogradni Merkur vstopil v tvoje znamenje, bo motive enostavno napačno zaznati, zato bodi še posebej previden pri komunikaciji v svojih odnosih. Čustvena polna luna nekaj dni kasneje na površje prinese globoke občutke in goreče želje. Izpusti vse, preden se začne novo leto.

Mesečni horoskop za strelce
Značilnosti horoskopa Strelec Foto: on Pixabay

Mesečni horoskop kozorog

Prva polovica decembra je nekoliko energijsko nizka, zato ostani v postelji, dokler božičnih okraskov zunaj ni več mogoče prezreti. Nadležen retrogradni Merkur se začne v tvojem znamenju 12. decembra, vendar naj te ne razočara. Ko se sezona Kozoroga začne 22. decembra, se boš počutil veliko bolj ti – iskriv in ​​samozavesten. Ob polni luni ob koncu meseca v odnosih vzkipijo čustva, kar vodi do produktivnih prebojev in rasti s partnerjem.

Mesečni horoskop za kozoroge
Mesečni horoskop za kozorogeFoto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop vodnar

Ti si življenje (praznične) zabave prve polovice decembra in na vsakogar, ki ga srečaš, narediš iskriv vtis. Ko pa se retrogradni Merkur začne sredi meseca, se lahko okoli tebe začne razvijati prijateljska drama, težave v službi pa so lahko stresne. Morda bi bilo bolje, da ostaneš doma in se zabavaš kar tam. Vrnite se tja pod polno luno ob koncu meseca! Novoletni večer je pravi čas, da se ti partner pridruži na zabavnem skupinskem izletu, in če si samski, ti lahko simpatija resnično prižge ogenj.

Mesečni horoskop za vodnarje
Mesečni horoskop za vodnarje Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop ribi

Karierne obveznosti bi lahko prevladovale v veliki meri tvojega časa v prvi polovici meseca, zaradi česar je hitre stvari lažje obvladati kot dolgotrajne zmenke. Toda družabna energija se dvigne po zimskem solsticiju 22. decembra, zato se sprehodi po krogu prazničnih zabav in se ponovno poveži s starimi prijatelji. Romantični občutki se resnično razmahnejo pod polno luno 26. decembra in vsepovsod se širijo sanjske vibracije, zato svojemu partnerju obvezno podari nekaj posebnega ali svoji simpatiji pošlji ljubko besedilo dobre novice.

Mesečni horoskop za ribe
Mesečni horoskop za ribe Foto: AlejandroSalas on Pixabay
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKaj vse so napovedali Simpsonovi? Nekaj stvari je kar srhljivih
Naslednji članekKaj prinaša nova Evropska kartica za invalide?
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.