Finančni horoskop za januar 2024: Nam bodo finance naklonjene?

Finančni horoskop
Finančni horoskop Foto: Thanumporn Thongkongkaew on iStock

Finančni horoskop za vse znake v januarju 2024 je tukaj! Kaj za tvoj znak napoveduje finančni in denarni horoskop v prvem mesecu novega leta? Z novim letom je vsakokrat obljubljena sveža mera svežine, novosti, ciljev, upanja in viška denarja. Pa bo res tako? Preveri svoj finančni horoskop za januar 2024.

Če te zanima, kaj je v zvezdah zapisano zate v mesecu decembru, preberi naš Mesečni horoskop za januar 2024.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

To je velik mesec za tvojo kariero, zato bi lahko bil tudi dober mesec za tvoje finance! Če si razmišljal o tem, da bi se lotil postranskega dela ali celo prosil za povišico, sta 12. in 29. januarja le ena od številnih odličnih trenutkov za to. Morda boš dobil več, kot si pričakoval!

Horoskop za ovne
Horoskop za ovne Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Bik – 20. 4. do 20. 5.

V zadnjih nekaj letih si že zelo zrasel in zadnja večja ovira, da se počutiš samozavestno, je, da postaneš realen glede svojih dolgov. Januarski horoskop vključuje tranzite, ki ti pomagajo urediti finančne podrobnosti ter pridobiti več dohodka in podpore. Če si si vedno želel odpreti svoje podjetje, je zdaj čas, da preizkusiš teren.

Horoskop za bike
Horoskop za bike Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Januarski ljubezenski horoskop je priložnost, da določiš nekaj namenov glede dolgov, davkov in skupnih virov. To je odličen čas, da se srečaš s finančnim svetovalcem, preveriš kreditne kartice ali prehitiš svoja plačila. Ker Mars preživlja čas tudi v Kozorogu, si tudi ti želiš investirati.

Horoskop za dvojčka
Horoskop za dvojčka Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Sezona Vodnarja je čas v letu, ko si najbolj pod stresom zaradi denarja, zlasti dolgov. Polna luna v levu 25. januarja bo v ospredje postavila tvoje finančno stanje. Morda se boš želel izogniti temu, da bi pogledal vse naenkrat, toda vse skupaj vam lahko to precej olajša situacijo.

Horoskop za rake
Horoskop za rake Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Denarne zadeve so bile decembra zate precej kaotične, januarski horoskop napoveduje podobno situacijo. V prvi polovici januarja te bo morda še posebej zamikalo, da bi zapravil nekaj denarja na pobožičnih razprodajah, vendar pomisli nase v prihodnosti, preden sprejmeš finančno tveganje.

Horoskop za leve
Horoskop za leve Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Ta mesec boš v svoj dom vložil veliko svoje možganske moči in finančnih virov. Ker je planet lepote Venera v tvojem domačem sektorju večji del januarja, te mika, da bi naredil nekaj preobrazb svoje sobe. Investiraj v kakovostno pohištvo in tisto, kar ti omogoča, da se v svojem prostoru počutiš udobno in mirno.

Horoskop za device
Horoskop za device Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

Januar je namenjen izboljšanju tvojega splošnega finančnega zdravja. V zadnjih nekaj letih si veliko tvegal glede naložb in podjetništva, zdaj pa je končno prišel čas, da izstopiš iz načina preživetja in se vrneš na mesto, kjer lahko uspevaš. Polna luna v levu 25. januarja ti odpira vrata, da zaslužiš več in tudi deliš pridobljeno bogastvo.

Horoskop za tehtnice
Horoskop za tehtnice Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Ta mesec se lotevaš najrazličnejših potez in ena izmed njih je ureditev financ. Planet povezave Venera preživi skoraj ves mesec v tvojem denarnem sektorju, tako da počisti svoje račune, uredi dolgove in poišči podporo, ko jo potrebuješ.

Horoskop za škorpijone
Horoskop za škorpijone Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Mars bo v tvojem denarnem sektorju do sredine februarja in to je tranzit, zaradi katerega se počutiš, kot da se v denarnici kuri luknja. Takoj ko pride denar, ga takoj želite porabiš. V kombinaciji z osredotočenostjo na zdravje in telesno pripravljenost je to morda le mesec, ko boš končno zapravil denar za tisto elegantno članstvo v telovadnici.

Horoskop za strelce
Horoskop za strelce Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Ta mesec boš morda nabral več kredita, kot si pričakoval. Od hrano za seboj, ki bo spodbudila tvoje poznonočne seanse navdiha, do prazničnih daril in kupom trenutkov za razvajanje. Vzemi si trenutek zase 24. decembra, da posodobiš proračun in vidiš, kje si.

Horoskop za kozoroge
Horoskop za kozoroge Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Leto 2024 je zelo drugačno leto kot leto 2023, a ena podobnost je ta, da si še vedno v svoji varčni dobi. Mamljivo je zapravljati za januarske razprodaje, ki se pojavljajo povsod, vendar imaš nekaj večjih ciljev, ki bodo v prihodnosti zahtevali ta sredstva. Če moraš zapravljati, se prepričaj, da vlagaš v kose, ki bodo trajali.

Horoskop za vodnarje
Horoskop za vodnarje Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Polna luna v levu 25. januarja poudarja najboljše in najslabše dele tvojega dela, zdravja in rutin. Ali si zadovoljen s svojim trenutnim delovnim mestom ali bi rad zamenjal svojo pot? Če te zanima začetek podjetniškega projekta, je ta mesec potrebne veliko energije, da to uresničiš.

Horoskop za ribi
Horoskop za ribi Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekIzbrali najboljšo kavo v Sloveniji za leto 2024: Se strinjamo z izborom?
Naslednji članekRazklana Italija: Sever proti jugu
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.