Finančni horoskop za maj 2024

Finančni horoskop
Finančni horoskop Foto: Thanumporn Thongkongkaew on iStock

Finančni horoskop v maju za vse znake je končno tukaj! Načeloma miren mesec, ki je bolj kot drugi fokusiran na ljubezenske zadeve, v svetu financ oz. denarja prinaša kar nekaj zanimivosti. Kako bo maj vplival na tvoje finance, naložbe in prihodnost? Vse to preveri v finančnem horoskopu za maj 2024.

Če pa te nasploh zanima, kaj je v zvezdah zapisano zate v mesecu maju, preberi še Mesečni horoskop za maj 2024.

Oven – 21. 3. do 19. 4.

Velik del tega meseca se nanaša tako na tvoj denar kot na lastno vrednost, in čutiš, da si še posebej navdihnjen, da prosiš za povišico okoli mlade lune v Biku 7. maja. Ta vpliv pa bi lahko spodbudil tudi nakupovalni pohod. Preden klikneš kupi, razmisli o svojih finančnih ciljih čez šest mesecev.

Horoskop za ovne
Horoskop za ovne Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Bik – 20. 4. do 20. 5.

Po nekaj težavnih mesecih za tvoj bančni račun ti Merkurjev vstop v tvoje znamenje 15. maja omogoča, da ponovno prevzameš vajeti svojih izdatkov. Venera vstopi v tvoj denarni sektor 23. maja, sledi pa ji Jupiter 25. maja, kar uvaja takojšnje olajšanje in dolgoročno izboljšanje tvojih financ.

Horoskop za bike
Horoskop za bike Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Dvojčka – 21. 5. do 20. 6.

Mlada luna v biku 7. maja bi lahko prinesla finančne skrbi. Tvoja povečana družabna aktivnost v začetku pomladi ni bila lahka za bančni račun. Ponudbe za delo, priložnosti za nastope in dolgoročne pogodbe okoli polne lune v Strelcu 23. maja bodo prinesle rešitve.

Horoskop za dvojčka
Horoskop za dvojčka Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Rak – 21. 6. do 22. 7.

Ta mesec se ti obeta obilje, še posebej okoli 18. maja, ki je zelo ugoden čas, da zaprosiš za povišico ali se pogovoriš s šefom o prenosu nekaterih delovnih obveznosti. Ko se sezona Dvojčkov začne 20. maja, vstopiš v obdobje kokona, kar pomeni, da si v nevarnem območju za takojšnje zapravljanje, tj. naročanje preveč hrane za s seboj. Ne zaspi pri spremljanju proračuna!

Horoskop za rake
Horoskop za rake Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Lev – 23. 7. do 22. 8.

Po nekaj tednih stresa zaradi denarja – tako tistega, kar imaš, kot tistega, kar dolguješ – so tvoji računi končno bolj uravnoteženi, še posebej, ko Merkur 15. maja vstopi v stabilnega Bika.

Horoskop za leve
Horoskop za leve Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Devica – 23. 8. do 22. 9.

Končno si dosegel denarni cilj, ki si ga lovil že celo večnost (verjetno tri mesece v času Device), ko se Venera sreča z Jupitrom 23. maja. Zdaj, ko si povečal svoje prihranke, preusmeril naložbe in okrepil svoje stranke, kaj je naslednje?

Horoskop za device
Horoskop za device Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Tehtnica – 23. 9. do 22. 10.

April se je končal s čustveno polno luno v škorpijonu, ki je močno olajšala tvoje težave z denarjem in lastno vrednostjo. Čeprav se boš maja morda začel spraševati, kako se boš sploh rešil iz te zagate, lahko verjameš, da bo ta mesec prinesel rešitve. Najverjetneje na mestih, kjer sploh nisi iskal.

Horoskop za tehtnice
Horoskop za tehtnice Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Škorpijon – 23. 10. do 21. 11.

Maj govori o odnosih vseh vrst, vključno s tvojim odnosom do denarja. To doseže vrh ob polni luni v Strelcu 23. maja, kar poudarja, kako si izpolnil (ali nisi izpolnil) finančne cilje, ki si si jih zadal ob decembrski novi luni. Jupiter se premakne v Dvojčka 25. maja, kar pomeni začetek polnega leta rasti tvojih skupnih virov.

Horoskop za škorpijone
Horoskop za škorpijone Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Strelec – 22. 11. do 21. 12.

Mlada luna v biku 7. maja označuje začetek pogovora s partnerjem o skupni preselitvi ali s poslovnim partnerjem o boljšem upravljanju vaših virov. V naslednjih šestih mesecih je tvoj cilj zgraditi močnejše temelje, ki bodo na koncu koristili tvojemu bančnemu računu!

Horoskop za strelce
Horoskop za strelce Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Kozorog – 22. 12. do 20. 1.

Maj je zate popustljiv – in upamo si reči, hedonističen – mesec, kar pomeni, da moraš biti še posebej previden, da ne zapravljaš preko svojih zmožnosti. Če se do sredine meseca počutiš zaskrbljeno, ali si boš lahko privoščil vikend za najboljše prijatelje, se osredotoči na brezplačno zabavo. Veliko lahko narediš z majhnim proračunom.

Horoskop za kozoroge
Horoskop za kozoroge Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Vodnar – 21. 1. do 18. 2.

Maj je še en mesec skromnega življenja, da bi varčeval za velike sanje. Letos si dosegel vse svoje finančne cilje, vendar postane izziv ostati pri tem, ko se sezona Dvojčkov začne 20. maja in želiš dati prednost zabavi in ​​sebi. To poletje bo v znamenju zmernosti. Začni vaditi že zdaj.

Horoskop za vodnarje
Horoskop za vodnarje Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Ribi – 19. 2. do 20. 3.

Akcijski planet Mars ves mesec preživi v tvojem denarnem sektorju, kar ti daje energijo za hitenje, pomeni pa tudi, da morda denar zapravljaš tako hitro, kot ga zaslužiš. Ta želja po zapravljanju doseže vrhunec okoli 19. maja, ko se Mars sreča s požrešnim severnim vozlom in se od tam umiri. Drži se izložb, dokler ta faza ne mine.

Horoskop za ribi
Horoskop za ribi Foto: Darkmoon_Art iz Pixabay

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekIščeš sanjsko službo? Tako ti lahko pomaga umetna inteligenca
Naslednji članekMedžugorje – so bila prikazovanja resnična?

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.