Horoskop v karanteni: Kaj bo vsak znak počel?

Živimo v takih časih, kot pač so in vsak dan nam ponuja nove izzive. Nič slabega ni, da v karanteni občutimo dolgčas. Ko ne vemo, kaj bi počeli sami s seboj in se nam dnevi vlečejo. Če pa lahko iz teh časov potegnemo vsaj eno bilko odrešenja, je to ta, da spoznavamo sami sebe še bolje kot prej. V upanju, da ti bomo pregnali rutino gledanja filmov, serij in študija na daljavo, smo pripravili zanimiv izziv.

Sodeč po tvojem horoskopskem znaku smo našli stvar ali dejavnost, ki jo boš počel jutri. V tej stvari boš blestel in pokazal, da si več kot vreden predstavnik svojega znaka. Izboljšal boš to rutino in si dokazal, kako zanimiv je lahko dan v karanteni.

Oven – Domača telovadba

Kot klasičnemu ovnu ti nikoli ne manjka samozavesti, zagona in tekmovalnosti. S stalnim občutkom, da moraš biti najboljši, bo ta naloga zate precej lažja, kot bi bila za druge. Intenzivna telovadba, ki jo lahko izvedeš doma. Stori to in videl boš, kako super se lahko počutiš po telovadbi. Morda pa nadaljuješ.

Bik – Preizkusi nov recept

Znak, ki obožuje malo bolj kvalitetne stvari. Ker si verjetno preizkusil relaksiranje na vsak mogoč način, je tu zate še nekaj boljšega. Preizkusi se v kuhinji. Da pa naloga ni tako lahka, poišči recept, po katerem še nisi ustvarjal. Čudovit zajtrk, kosilo s petimi hodi, slastna sladica ali le prigrizek. Ustvarjaj zase!

Dvojčka – Prični z online knjižnim krožkom

Horoskopski znak, ki vedno blesti v intelektualnih izzivih. Knjige so za dvojčke vedno odličen pobeg. V časih, ko je resnični svet bolj slab, so knjige in njihov domišljijski svet vedno super izbira. K branju povabi sorodnike in prijatelje. Beri skupaj z njimi in imeli boste veliko več možnosti za pogovor.

Rak – Osebni dnevnik

Dobrodošli pri znaku, ki ljubi svoja čustva. Čustven, intuitiven in neverjetno zvest znak je perfekten prijatelj. Svoja čustva zlij na papir in s tem pomagaj samemu sebi. Osebne misli, ideje, seznami, zahvale ali samo čečkanje. Ni pomembno, kaj je. Prazen list samo čaka, da bo popisan.

Lev – Beleži svojo karanteno

Poln navdiha, karizme in optimizma je horoskopski znak leva. Rojen za vladanje lahko dominiraš v vseh aspektih karantene. Zakaj ne bi tega nekako zabeležil? Verjetno si poln idej in zato ti lahko ponudimo samo kakšen košček navdiha. YouTube kanal, TikTok profil, IGTV serija. Ti je kaj od tega všeč? Če ti je, potem kar začni in ljudem pokaži, kako se soočaš s karanteno.

Devica – Spomladansko čiščenje

Malenkosti ne pobegnejo tvojim očem. Temu pa sledi trdo delo, v katerem se počutiš domače. Si zelo praktična oseba in edina možnost, ki ti ostane, je pospravljanje svojega ljubega doma. Reorganiziraj vse stvari in uporabi domišljijo. In kot vedno, manj je več.

Tehtnica – Meditacija

Z razlogom je tehtnica pač tehtnica. V vsem želiš imeti ravnovesje. In kje drugje ga lahko najdeš, kot v meditaciji. Si mirna oseba in mirnost lahko dosežeš z meditiranjem. Spočij telo in misli ter se za nekaj minut potopi v samega sebe. Za to potrebuješ veliko mero potrpežljivosti in iznajdljivosti. Verjamem, da ti bo šlo brez problema. Po meditaciji boš opazil občutno razliko v počutju.

Škorpijon – Spremeni svoj videz

Drzen in občutljiv, očarljiv in nevaren. Nikoli te ni bilo strah spremembe in karantena je odličen čas za spremembo. Pobarvaj si lase ali pa si jih postriži. Spremeni svoj stil in garderobo. Ker si v karanteni, sploh nihče ne rabi videti tvoje spremembe, če ti ta ne bo všeč. Eksperimentiraj in bodi tak, kot si. Drzen in pogumen.

Strelec – Načrtuj naslednje počitnice

Znak, ki je rad zunaj. Ker to še nekaj časa ne bo mogoče, je edina možnost planiranje prihodnosti. Pustolovski znak si zasluži čudovite počitnice in zdaj imaš dovolj časa, da si jih organiziraš. Lahko so dolge počitnice na drugem koncu sveta ali pa kratek izlet na kepico sladoleda. Načrtuj jih več in se poigraj z možnostmi.

Kozorog – Sestavljaj puzzle

Ambiciozen, vztrajen in realističen znak. Ali sploh obstaja kaj bolj primernega za kozoroga kot sestavljanka? Preprosta ideja, ki pa ti bo prinesla ogromno lepega. Odloči se med miselnimi sestavljankami ali tistimi navadnimi z več tisoč koščki.

Vodnar – Pomoč drugim

Si tisti humanitarec, ki ga mnogi potrebujejo. Izboljšaj svet in se bori za pravico v časih neenakosti. Pomagaj ljudem, ki so pomoči potrebni ali pa komu drugemu. Kavarni, v kateri piješ kavo. Trgovini, v kateri kupuješ stvari. Preglej njihove spletne strani in si poglej, kako lahko pomagaš tistim v stiski.

Ribi – Risanje

Sanjač po duši, ki je že velikokrat slišal, da živi z glavo v oblakih. To je znak rib. Kreativen znak, ki bo svoj užitek v karanteni našel pri ustvarjanju na platnu. Olje na platnu, akrilne barve, voščenke ali samo svinčnik. Tudi ti eksperimentiraj in ne misli, da ne znaš risati. Važen je trud.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekSamoizolacija je priložnost za nov hobi
Naslednji članekAli je aplikacija Zoom varna za uporabo?
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.