Ljubezenski horoskop za april 2024

Ljubezenski horoskop
Ljubezenski horoskop Foto: Peach_iStock iz iStock

Kaj napoveduje horoskop v ljubezni za april 2024? April je prvi mesec, ki je v celoti pomladen, in to pomeni marsikaj. Drevje cveti, vse je topleje in s tem je na našem radarju marsikaj zanimivega. Prav zaradi tega je pametno vedeti, kaj ima za vsak znak pripravljen ljubezenski horoskop.

Preveri tudi mesečni horoskop za april 2024.

Ljubezenski horoskop: Oven – 21. marec do 19. april

Lunin mrk prejšnjega meseca v tehtnici je prinesel razhod ali snubitev, ničesar vmes. Kakor koli že, prioritete v odnosih se spreminjajo in ta mesec se učiš, kako bolje sporočati svoje potrebe. Namesto da se osredotočaš na druge, porabi čas za ponovni stik s seboj.

Ljubezenski horoskop za ovne
Ljubezenski horoskop za ovne Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Bik – 20. april do 20. maj

Polna luna v Škorpijonu 23. aprila predstavlja vrhunec tvojih najbližjih odnosov. Ne glede na to, ali si samski ali v partnerski zvezi, bo to trenutek, ko se boš zelo zavedal dajanja in jemanja v svojem življenju. Kdo te navdihuje, da se zavežeš? Kdo te prepričuje, da odideš?

Ljubezenski horoskop za bike
Ljubezenski horoskop za bike Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Dvojčka – 21. maj do 20. junij

Romantika je bila zate frustrirajoča tema v preteklem letu. Ne glede na to, ali si samski in te nenehno zavajajo ali vodijo, ali pa si v partnerstvu, je ljubezen težko določiti. Maj bo po aprilu prinesel novo obdobje, polno upanja za tvoje romantično življenje. Počakaj do takrat.

Ljubezenski horoskop za dvojčka
Ljubezenski horoskop za dvojčka Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Rak – 21. junij do 22. julij

Če se počutiš obtičanega v vajinem razmerju, napetost narašča, da bi bodisi odprla tla ali pa se rešila. Če si samski, boš verjetno našel ljubezen v visokošolskem izobraževanju, zato se prijavi na večerni tečaj, pojdi na vsako podpisovanje knjig v lokalni trgovini ali pa si oglej indie film v bližnjem kinu.

Ljubezenski horoskop za rake
Ljubezenski horoskop za rake Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Lev – 23. julij do 22. avgust

Napetost se ta mesec krepi zaradi skupnih virov v tvojem odnosu. Če si se s partnerjem zapletal, ne da bi postavil jasne meje, se izogibal odpiranju skupnega bančnega računa ali bil živčen, ko si spraševal »kaj sva?«, se pogovoru ni več mogoče izogniti.

Ljubezenski horoskop: Devica – 23. avgust do 22. september

Za tvoje ljubezensko življenje se bližajo razburljivi dogodki, saj konjunkcija Jupitra in Urana 20. označuje spremembo življenjskega sloga tako v intimnih odnosih kot v domačem življenju. Vzdušje je: srečati ljubimca na čarobnih počitnicah in se nikoli več ozreti nazaj na svoje staro življenje.

Ljubezenski horoskop za device
Ljubezenski horoskop za device Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Tehtnica – 23. september do 21. oktober

Ljubezen je glavna stvar tega meseca za Tehtnice, še posebej, ker tvoj vladajoči planet Venera preživi ves mesec v Ovnu in sektorju odnosov. Fazo medenih tednov izvajaj na svoj način. Kdo pravi, da taka sreča ne more trajati?

Ljubezenski horoskop za tehtnice
Ljubezenski horoskop za tehtnice Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Škorpijon – 22. oktober do 21. november

Konjunkcija Jupitra in Urana 20. označuje »kulturni premik« za tvoja romantična razmerja. Ne glede na to, ali si samski ali zavezan, si pripravljen podpisati nove pogoje intimnosti. Odnosi so nekaj, čemur ne zaupaš vedno, a končno najdeš več svobode v neznanem.

Ljubezenski horoskop za škorpijone
Ljubezenski horoskop za škorpijone Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Strelec – 22. november do 21. december

Ta mesec je v zraku romantika. Če si samski, lahko na zabavi naletiš na starega prijatelja in začutiš iskrico. Če si v partnerstvu, je retrogradni Merkur odličen čas, da ponovno zanetiš strast in ugotoviš, kako bi se lahko bolj zabavali.

Ljubezenski horoskop za strelce
Ljubezenski horoskop za strelce Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Kozorog – 22. december do 19. januar

Polna luna v Škorpijonu 23. aprila je ena tvojih najbolj družabnih noči v letu in če si samski, so dnevi okoli te polne lune odličen čas za mreženje in spoznavanje. Čeprav si običajno najbolj osredotočen na dolgoživost in stabilnost v razmerju, zdaj hrepeniš po nekom, ki te resnično razume in deli tvoje interese. Ne zadovolji se z nekom, ki te dolgočasi.

Ljubezenski horoskop za kozoroge
Ljubezenski horoskop za kozoroge Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Vodnar – 20. januar do 18. februar

Če hodiš na zmenke z nekom, ki je slab pri pošiljanju kratkih sporočil, se s težavo pogovarjaš s partnerjem ali si obtičal pri tem, kako narediti odgovore v aplikaciji za zmenke manj grozljive, sončni mrk v Ovnu 8. aprila prinaša preboj v tvoji romantični komunikaciji. Strašljivo je iti izven svojega območja udobja, vendar boš zelo vesel, da si to storil.

Ljubezenski horoskop: Ribi – 19. februar do 20. marec

Retrogradni Merkur prinaša spore in številne napačne komunikacije v tvoje najbližje odnose. Z močnim vplivom Ovna se vsi v tvoji orbiti počutijo vroče. Ta vpliv lahko podžge tudi strast in samozavest za pogumno spogledovanje, ki ga še nikol nisi doživel.

Ljubezenski horoskop za ribi
Ljubezenski horoskop za ribi Foto: Silver Place iz iStock

Urednik portala Student.si

Prejšnji članek3 sladice, popolne za velikonočno kosilo
Naslednji članekV kinu aprila 2024: Zbudi me, zadnji Mijazaki, Izganjalci duhov …

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.