Ljubezenski horoskop za februar 2024

Ljubezenski horoskop
Ljubezenski horoskop Foto: Peach_iStock iz iStock

Kaj pravi horoskop v ljubezni za februar 2024? Kot že vrabčki na strehah čivkajo, prinaša februar imenitno Valentinovo, ki upravičeno velja za enega najbolj romantičnih dni v letu. Prav zato je pomembno vedeti, kaj ima za vsak znak pripravljen ljubezenski horoskop.

Preveri tudi mesečni horoskop za februar 2024.

Ljubezenski horoskop: Oven – 21. marec do 19. april

Pozabi na valentinovo – označite 22. februar kot datum za nove začetke in obnovitev zaobljub v svojih najbližjih odnosih. Planeta odnosov Venera in Mars se na ta dan srečata na nebu prvič po marcu 2022. Katera faza odnosa se je takrat začela in kako se bo končala ta mesec? Sezona mrkov prihodnjega meseca bo prinesla nadaljnje velike spremembe v tvojem ljubezenskem življenju, a za zdaj se prepusti strasti in uživaj v vožnji.

Ljubezenski horoskop za ovne
Ljubezenski horoskop za ovne Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Bik – 20. april do 20. maj

Preboji in zlomi v tvojih najbližjih odnosih se zgodijo, ko se Venera in Mars srečata 22. februarja. To pomeni aspekt, ki razvnema strasti in buri dramo. Ta dva sta se nazadnje srečala na nebu marca 2022, tako da je minilo že kar nekaj časa, odkar si imel takšen obračun. Ta vpliv ti omogoča, da vidiš svoje ljubezensko življenje s svežimi očmi. Kako bi rad napredoval?

Ljubezenski horoskop za bike
Ljubezenski horoskop za bike Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Dvojčka – 21. maj do 20. junij

Ljubezenski horoskop za februar je bolj namenjen samoizpopolnjevanju kot rasti skozi odnose. Ta mesec nadaljuje trend zgrešenih povezav in nekaj splošne smole. Polna luna v Devici 24. februarja poudarja, kako daleč si prišel v negovanju lastnega zasebnega življenja in kako udobno se počutiš v svoji koži.

Ljubezenski horoskop za dvojčka
Ljubezenski horoskop za dvojčka Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Rak – 21. junij do 22. julij

Velik del tega meseca je zate, Rak, osredotočen na odnose, vendar gre manj za romantiko in bolj za dinamiko moči. Stvari se umirijo, ko se sezona Rib začne 18. februarja, 28. februarja pa lahko sprostiš napetost in se vrneš k načrtovanim datumom.

Ljubezenski horoskop: Lev – 23. julij do 22. avgust

Mlada luna 9. februarja je trenutek, da se sam ali s partnerjem odločiš, kaj potrebuješ od razmerja. Stvari se segrejejo, ko Mars vstopi v tvoj sektor odnosov 13. februarja, kar sproži dramo, potem pa vanj vstopi Venera 16. februarja, da bi zgladila večji konflikt.

Ljubezenski horoskop: Devica – 23. avgust do 22. september

Sezona Rib je vedno tvoj mesec, ki je najbolj osredotočen na odnose. Čeprav je v tem letnem času zlahka zapasti v mehke fantazije, si leta 2024 osredotočen na to, da postaneš resen in sprejemaš prave odločitve za svoje ljubezensko življenje. Včasih je dolgočasna možnost tista, ki naj bi bila najbolj zanesljiva.

Ljubezenski horoskop: Tehtnica – 23. september do 21. oktober

Ker Sonce, Merkur, Venera in Mars preživijo vsaj polovico meseca v tvojem romantičnem sektorju, ni boljšega časa, kot je sedanjost, da daš prednost svojemu ljubezenskemu življenju. Mlada luna v Vodnarju 9. februarja ti omogoči, da vidiš nekaj spogledovanj s svežimi očmi. Potem je 22. februar pravi čas, da razkriješ svojo simpatijo in vidiš, kam gredo stvari.

Ljubezenski horoskop za tehtnice
Ljubezenski horoskop za tehtnice Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Škorpijon – 22. oktober do 21. november

Planeta ljubezni in spolnosti Venera in Mars se 22. februarja srečata prvič po marcu 2022. To je priložnost, da prvič po dveh letih obnoviš svoje romantično življenje. Stopaj lahkotno, ker te lahko ta vpliv popelje v nostalgijo in zamika, da bi za tolažbo in olajšanje brskal po preteklosti. Preden popustiš in bivšemu pošlješ sporočilo, pomisli na posledice.

Ljubezenski horoskop za škorpijone
Ljubezenski horoskop za škorpijone Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Strelec – 22. november do 21. december

Če si samski, boš ta mesec verjetno spoznal nekoga zanimivega prek prijatelja, še posebej 5. februarja, ko so strasti na vrhuncu. Samo pazi, da ne postaneš obseden z nekom, ki ga komaj poznaš. Zaradi natrpanega urnika se stvari lotevaš počasi.

Ljubezenski horoskop za strelce
Ljubezenski horoskop za strelce Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Kozorog – 22. december do 19. januar

Z Jupitrom, ki je še vedno v tvojem romantičnem sektorju, uživaš v še enem mesecu sladkosti in pozitivnih vibracij. Polna luna v Devici 24. februarja te najde sredi načrtovanja potovanja z ljubimcem. Strašljivo je razmišljati tako daleč v prihodnosti, vendar si zaslužite takšno ljubezen.

Ljubezenski horoskop: Vodnar – 20. januar do 18. februar

Ta mesec boš deležen veliko ljubezni in občudovanja z vseh strani, kar vključuje tudi malo romantike. Ponavadi te privlačijo ljudje, ki so tvoje polno nasprotje, vendar 8. februarja nepričakovano srečaš nekoga, ki ima veliko skupnih interesov. Zaupaj svojim skupnim vrednotam in poglej, kam gre.

Ljubezenski horoskop: Ribi – 19. februar do 20. marec

Polna luna v devici naredi dve veliki stvari zate. Vrne te v realnost po nekaj tednih življenja v sanjski deželi in prinese prelomni trenutek za tvoje najbližje odnose. Ne glede na to, ali si se pripravljen zavezati ali je čas za razhod, bo odgovor jasen do 24. februarja.

Ljubezenski horoskop za ribi
Ljubezenski horoskop za ribi Foto: Silver Place iz iStock

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekV kinu februarja 2024: Dune 2, Bob Marley, Jama …
Naslednji članekTek na smučeh: Oprema, ki jo nujno potrebuješ

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.