Ljubezenski horoskop za januar 2024

Ljubezenski horoskop
Ljubezenski horoskop Foto: Peach_iStock iz iStock

Leto 2024 naj bi bilo leto novih začetkov, novih ciljev in zaobljub. Temu sledi tudi prvi ljubezenski horoskop v letu 2024. Kaj vse nam prinaša prvi mesec novega leta v ljubezenskem svetu in kako se bo potrebno obnašati? Vse v ljubezenskem horoskopu za vse znake v januarju 2024.

Preveri tudi mesečni horoskop za januar.

Ljubezenski horoskop: Oven – 21. marec do 19. april

To je še en mesec, osredotočen na tvoj osebnostni razvoj, vendar stvari postanejo romantične ob polni luni v levu 25. januarja. Ta lunin premik je odkrit opomnik, da moraš svoje življenje romantizirati. Bodi igriv s svojim partnerjem ali pa se na zmenek pelji kar sam!

Ljubezenski horoskop za ovne
Ljubezenski horoskop za ovne Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Bik – 20. april do 20. maj

Januar je mesec, ko se lahko počutiš »oddaljen« od svojih najbližjih. Ni idealen čas za zmenek, saj se ukvarjaš s težkimi situacijami in potrebuješ prostor, da jih rešiš. Polna luna v levu 25. januarja osvetljuje tvoje temeljne potrebe. Katere dele svojega notranjega sveta si pripravljen deliti?

Ljubezenski horoskop za bike
Ljubezenski horoskop za bike Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Dvojčka – 21. maj do 20. junij

Venera preživi skoraj ves mesec (do 23. januarja) v tvojem sektorju partnerstva in prinaša sladkobo vsem najbližjim odnosom. Če hodiš na zmenke, se lahko 19. januarja znajdeš sredi zmedenega položaja, vendar bi se morale stvari razjasniti do trenutka, ko planet ljubezni vstopi v praktičnega Kozoroga 23. januarja.

Ljubezenski horoskop za dvojčka
Ljubezenski horoskop za dvojčka Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Rak – 21. junij do 22. julij

Toliko tvoje energije je ta mesec osredotočeno na odnose. Mars v Kozorogu lahko prinese napetost ali celo razhod, medtem ko Venera v Kozorogu prinaša veliko sladkosti tvojih najbližjih. Ne glede na to, ali si samski ali v partnerstvu, je ljubezenski horoskop v januarju tvoja priložnost, da si zastaviš cilje odnosov za prihodnje leto.

Ljubezenski horoskop za rake
Ljubezenski horoskop za rake Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Lev – 23. julij do 22. avgust

Venera večino januarja preživi v tvojem romantičnem sektorju, zaradi česar je to najbolj seksi čas v letu zate, in to se še poveča, ko se sezona Vodnarja začne 20. januarja. Čeprav si v skušnjavi, da bi bil tisti, ki zdraviš svojega partnerja, poskrbi, da bo tudi on poskrbel zate ob polni luni v levu 25. januarja.

Ljubezenski horoskop: Devica – 23. avgust do 22. september

Ljubezenski horoskop v januarju je nov začetek za tvoje romantično življenje. Srečanje s starim ljubimcem med počitniškim oddihom ti je dalo hrepenenja po več naklonjenosti v dnevu, in če si samski, je januar pravi mesec, da se izkažeš.

Ljubezenski horoskop za device
Ljubezenski horoskop za device Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Tehtnica – 23. september do 21. oktober

Sonce vstopi v Vodnarja 20. januarja in pozdravi tvoj najbolj romantičen in ustvarjalen letni čas. Če si v dolgotrajni zvezi, morda želiš oživiti svoje partnerstvo in se znova naučiti hoditi drug z drugim. Če si samski, se morda počutiš pripravljen obrniti novo stran in poiskati boljšo polovico. Februar je pa bo nato bolj podoben mesecu, v katerem se bo začela tvoja naslednja zveza, vendar se semena za to že sadijo.

Ljubezenski horoskop za tehtnice
Ljubezenski horoskop za tehtnice Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Škorpijon – 22. oktober do 21. november

Po občutku, da se je jeseni ves napredek, ki si ga naredil v ljubezenskem življenju, ustavil, se januarja počutiš veliko bolj poln upanja in optimizma glede romanc. Če si samski, boš verjetno nekoga spoznal prek prijatelja ali lokalne skupine. Osredotoči se na ljudi, zaradi katerih se počutiš najbolj mirno in prizemljeno.

Ljubezenski horoskop za škorpijone
Ljubezenski horoskop za škorpijone Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Strelec – 22. november do 21. december

Tvoje življenje na zmenkih je ta mesec vroče, ne glede na to, ali iščeš nekaj resnega ali samo nekaj zabavnega. Ljubezenska zveza se vzpostavi 19. januarja, stvari pa se segrejejo 27. januarja. To je tudi odličen mesec za iskanje poslovnega ali ustvarjalnega partnerja.

Ljubezenski horoskop za strelce
Ljubezenski horoskop za strelce Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Kozorog – 22. december do 19. januar

Sezona Vodnarja se začne 20. januarja in zate je to letni čas, ko si najbolj osredotočen na svoje vire. Ker se Pluton prav tako premika v Vodnarja, razmišljaš o nekaterih potezah moči, ki bi lahko spremenile tvoj odnos do denarja. Polna luna 25. januarja opozarja na naložbe in dolgove, ki te ženejo naprej ali zavirajo.

Ljubezenski horoskop za kozoroge
Ljubezenski horoskop za kozoroge Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Vodnar – 20. januar do 18. februar

Ta mesec boš spoznal veliko novih ljudi, vendar ne nujno v romantičnem smislu. Nekdo, za katerega misliš, da se je spogledoval s teboj na novoletnem srečanju, si pravzaprav želi samo nekega nasvet. Polna luna v levu 25. januarja je stanje enotnosti za tvoja romantična razmerja, po katerem lahko narediš nekaj prilagoditev in se vrneš v igro.

Ljubezenski horoskop: Ribi – 19. februar do 20. marec

Polna luna v raku 26. decembra je razkrila, ali je bila tvoja trenutna situacija načrtovana ali ne, in zdaj, v januarju, delaš poteze, da vzpostaviš ljubezen, ki bo trajala. Na koledarju si označi 19. januar kot datum, ko se bo iskrilo.

Ljubezenski horoskop za ribi
Ljubezenski horoskop za ribi Foto: Silver Place iz iStock
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekUgrabitev ljubljanskega zmaja, poklon ljubljanski mitologiji
Naslednji članekNajboljše kavarne v Ljubljani v letu 2024
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.