Ljubezenski horoskop za maj 2024

Ljubezenski horoskop
Ljubezenski horoskop Foto: Peach_iStock iz iStock

Sicer je že daleč od dneva, za katerega pravimo, da se ptički ženijo, a ker nam jo je vreme že večkrat zagodlo, bomo maj oklicali za ljubezenski mesec leta. Mesečni horoskop za ljubezen v maju napoveduje prihod poletja, toplih oz. vročih dni in marsičesa zanimivega. Preveri, kako bodo zvezde vplivale na ljubezen v tokratnem ljubezenskem horoskopu.

Preberi še mesečni horoskop za maj 2024 in izvedel boš, na katere datume moraš biti še dodatno pozoren.

Ljubezenski horoskop: Oven – 21. marec do 19. april

Romantika je v tem mesecu močna z Venero in Jupitrom v čutnem Biku in ta vpliv te zamika, da bi vse ljudi, ki jih imaš rad (od partnerja do tiste simpatije, ki jo komaj poznaš), zasul z darili. Venerino premikanje v Dvojčka 23. maja te bo manj osredotočilo na denar in seks in bolj na dober pogovor.

Ljubezenski horoskop za ovne
Ljubezenski horoskop za ovne Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Bik – 20. april do 20. maj

Morda boš začel z majem šele čutiti popotresne sunke tiste polne lune v Škorpijonu, ki je na površje dvignila stara vprašanja v zvezi. Čeprav se osebno počutiš dobro, je tvoj partner morda pod stresom, in če si samski, se morda težko povežeš. Spusti prtljago, ko lahko, in ne pozabi, da je to le faza. Ne bo trajalo večno.

Ljubezenski horoskop za bike
Ljubezenski horoskop za bike Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Dvojčka – 21. maj do 20. junij

Marec in april sta bila meseca za kroženje, spoznavanje nekoga novega prek prijateljev ali ponovno povezovanje s partnerjem iz preteklosti. Prva polovica meseca maja nadaljuje ta trend, toda ko Merkur 15. maja vstopi v počasen in premišljen znak Bika, si pripravljen ostati sam ali se umirit z enim partnerjem in postaviti zmenke na stranski tir.

Ljubezenski horoskop za dvojčka
Ljubezenski horoskop za dvojčka Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Rak – 21. junij do 22. julij

Letos si prišel tako daleč, kot si, s podporo partnerjev, ljubimcev in vseh najboljših prijateljev. Ljubezen je povsod in če si samski, boš morda koga spoznal zunaj. Imej odprte oči ob predstavitvi knjige najboljšega prijatelja ali rojstnodnevni zabavi najljubšega sodelavca.

Ljubezenski horoskop za rake
Ljubezenski horoskop za rake Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Lev – 23. julij do 22. avgust

Polna luna v Strelcu 23. maja prinaša resnično strast in intenzivnost v tisto, za kar si mislil, da je ležerna ljubezen. Če si partner, je to odličen čas, da ponovno prižgeš iskrico. Pojdi ven iz hiše! Igraj se igro vlog! Pridobi nove spolne igrače! Spogledovanje, ki si ga začel decembra, je zdaj na vrhuncu.

Ljubezenski horoskop za leve
Ljubezenski horoskop za leve Foto: Allexxandar iz iStock

Ljubezenski horoskop: Devica – 23. avgust do 22. september

Mlada luna v Biku 7. maja prinaša subtilno in podpirajočo energijo za načrtovanje s partnerjem o prihodnosti (ali manifestiranje tvojega bodočega partnerja). Življenje bo kmalu postalo zelo zaposleno in aktivirano (ne le naslednji mesec, ampak naslednje leto) in želel boš, da bo tvoj sistem podpore vzpostavljen.

Ljubezenski horoskop za device
Ljubezenski horoskop za device Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Tehtnica – 23. september do 21. oktober

April je prinesel dinamičen premik v tvojem ljubezenskem življenju in zdaj v maju stvari postajajo še bolj začinjene. Vrtoglavi Mars ves mesec preživi v tvojem sektorju odnosov, zaradi česar so namere ljubimcev zelo jasne. Prepričaj se, da ne zganjaš prepirov zaradi tega, ker je pod tem nebom vse lahko.

Ljubezenski horoskop za tehtnice
Ljubezenski horoskop za tehtnice Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Škorpijon – 22. oktober do 21. november

Maj je velik mesec za tvoje romantično življenje z nepričakovanimi zapleti in spogledljivimi kulminacijami, ki prihajajo naenkrat. Do trenutka, ko se sladka Venera sreča z ekspanzivnim Jupitrom 23. maja, ne boš imel nobenih vprašanj o tem, kje stojiš v partnerstvu, tudi če je najboljša stvar za oba to, da odidete.

Ljubezenski horoskop za škorpijone
Ljubezenski horoskop za škorpijone Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Strelec – 22. november do 21. december

Čeprav je večina meseca osredotočena na tvoje osebno zdravje in dobro počutje, sezona dvojčkov (od 20.) prinaša kratkoročna dobra čustva in dolgoročno širitev vaših odnosov. Če si v partnerstvu, je to čas, da začneš razmišljati o velikih obveznostih. Če si samski, se bo morda kmalu pojavila posebna oseba. Več bo razkrito …

Ljubezenski horoskop za strelce
Ljubezenski horoskop za strelce Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Kozorog – 22. december do 19. januar

Ta mesec je tvoja glavna prioriteta romantika in tudi če ne boš srečali ljubezni svojega življenja, ni boljšega časa za odličen seks kot zdaj. Ne glede na to, ali gre za tvojega dolgoletnega partnerja ali vročo zvezo iz preteklosti, zakaj bi izgubljal čas za kogarkoli ali karkoli, kar ti ne prinaša veselja?

Ljubezenski horoskop za kozoroge
Ljubezenski horoskop za kozoroge Foto: Silver Place iz iStock

Ljubezenski horoskop: Vodnar – 20. januar do 18. februar

Tvoje ljubezensko življenje je imelo v zadnjem letu veliko vzponov in padcev, a ko Jupiter 25. maja vstopi v Dvojčka, vstopaš v novo obdobje zmenkov in romantike. Sezona dvojčkov je vedno čas za spogledovanje in eksperimentiranje, to leto pa prinaša vznemirljivo avanturo spoznavanja nekoga novega.

Ljubezenski horoskop za vodnarje
Ljubezenski horoskop za vodnarje Foto: Buffik iz iStock

Ljubezenski horoskop: Ribi – 19. februar do 20. marec

Velik del zgodnje pomladi si porabil za razmišljanje o tem, kakšna razmerja so vredna. Zaradi težav s komunikacijo s partnerjem ali prijateljem si se počutil vročeglave in preobremenjene, vendar maj prinaša vrnitev k stalni in zanesljivi prisotnosti, ki si je vajen. Če si samski, boš morda spoznal novo posebno osebo prek prijatelja ali v tvoji soseščini.

Ljubezenski horoskop za ribi
Ljubezenski horoskop za ribi Foto: Silver Place iz iStock

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekOcena filma: Izzivalci
Naslednji članekGlasovanje bo odločilo, katero planinsko pot bodo obnovili: izberi svojo naj planinsko pot

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.