Mesečni horoskop: Marec 2023

Mesečni horoskop
Mesečni horoskop Foto: sarayut iz iStock

Tukaj je mesečni horoskop za vsa znamenja za mesec marec 2023! Zagrabi svojo svečano obleko, saj je marec čas za naslednjo fazo tvojega življenja! Tri nove dobe se začnejo marca, ko Saturn zapusti Vodnarja za Ribi (7. marec), Pluton zapusti Kozoroga za Vodnarja (23. marec) in Mars zapusti Dvojčka za Raka (25. marec). To je sprememba vzdušja, ki smo jo vsi čakali, saj se sedem mesecev (Mars), tri leta (Saturn) in 15 let (Pluton) dolgi tranziti končajo hkrati. Pretresljivo je, da se ti premiki zgodijo v mesecu, ki vključuje sezono Rib in Ovna – prva in zadnja stran knjige astrološkega leta. Tako kot se sonce ponovno rodi ob spomladanskem enakonočju, se tudi mi.

Za tiste, rojene med letoma 1994-1996, 1964-1966 ali 1935-1937, ta mesec označuje tudi začetek Saturnovega povratka. V tem kozmičnem odraščanju si v dobri družbi zvezdnic, kot so Saoirse Ronan, Sarah Jessica Parker in Jane Fonda.

Toliko je začetkov in koncev, toliko sprememb naenkrat, da se ta mesec morda zdi kot vrtinec. Določeni datumi dogodkov so manj pomembni kot spoznanje, da je to prelomnica. Samo vedi, da se boš v prihodnosti ozrl nazaj in pomislil, da se je takrat vse spremenilo. To ne pomeni, da vse naše težave izginjajo. Namreč ponavljajo se tudi nove. Več preberi v mesečnem horoskopu za prelomni marec 2023!

Mesečni horoskop Oven (21. 3. – 19. 4.)

Čas je, da stopiš korak nazaj in razmisliš o svojih prioritetah. Saturn vstopi v tvoj nezavedni sektor 7. marca in uvede triletno obdobje, ki bo od tebe zahtevalo, da opustiš prtljago in počistiš tisto, kar maši tvoj um, telo in duha. Na dnevnem redu so pregledi pri zdravniku, terapije in pavze od socialnih omrežij. Čas je za prenovo. Tako kot pri sobnih rastlinah, odstranitev vej in odmirajočega listja omogoča rast od korenin navzgor.

Mesečni horoskop za ovne
Mesečni horoskop za ovne Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Bik (20. 4. – 20. 5.)

Skrbi, ki pridejo z napredkom znajo biti hude, vendar je stagnacija hujša. Saturn vstopi v območje skupnosti in prijateljstva 7. marca, s čimer se začne triletno obdobje, zaradi katerega bo težko vzdrževati šibke odnose. Bolj ko se resno lotevaš svojih ciljev, manj potrpljenja imaš za vse, kar je površinsko oziroma plitko. Sprememba vzdušja v tem mesecu je vznemirljiva in otipljiva, vendar je možno, da se prehitro vržeš v novo situacijo, kar vodi v nov krog izčrpanosti in izgorelosti. Morda cilj kljub vsemu ni, da se dokažeš. Naj delo govori samo zase.

Mesečni horoskop za bike
Mesečni horoskop za bike Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Dvojčka (21. 5. – 20. 6.)

Eksperimentiranje je ključ do sreče. Saturn 7. marca vstopi v tvoj sektor kariere in javne podobe, s čimer se začne triletno obdobje, ki te bo spodbudilo, da premakneš meje svojih poklicnih ambicij in odkriješ, kaj uspeh v resnici pomeni zate. Kaj pa, če te manj obiskana cesta pripelje točno tja, kamor moraš iti? Preden se poglobiš, se prepričaj, da se ne oklepaš ideje nekoga drugega o dosežkih, saj boš najsrečnejši, če boš šel po svoji poti. Ta mesečni horoskop je viharen, toda do njegovega konca boš začel z novimi partnerstvi in ​​pogodbami vseh vrst, ki ti bodo pomagale na poti.

Mesečni horoskop za dvojčke
Mesečni horoskop za dvojčke Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Rak (21. 6. – 22. 7.)

Najboljši učitelji so tisti, ki so vedno radovedni. Saturn se premakne v tvoj visokošolski sektor 7. marca, s čimer se začne triletno obdobje resnega študija in gradnje dediščine. Ne glede na to, ali delaš na obsežnem umetniškem projektu, se vračaš v šolo ali postajaš mentor, skozi proces igraš tako učenca kot učitelja. Nova luna 21. marca predstavlja nov začetek tvoje kariere in prepoznavnosti, ki bo v naslednjih nekaj letih še naprej hitro rasla in se širila. Kar si čakal je končno tukaj.

Mesečni horoskop za rake
Mesečni horoskop za rake Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Lev (23. 7. – 22. 8.)

Življenje brez soodvisnosti nima smisla. Saturn se premakne v tvoj sektor deljenih virov 8. marca in začne triletno obdobje prevzemanja odgovornosti za tisto, kar dolguješ. Računi pridejo na vrsto, sodelovanja postajajo resnejša in zgodi se čustvena katarza. Kljub osredotočenosti na denar so odnosi ta mesec bolj transformacijski kot transakcijski. Dolgotrajni zastoji se začnejo taliti. Po daljšem obdobju, ko si se počutil dva koraka zadaj, te nova luna 20. marca pripravi do tega, da si postaviš cilje in vidiš širšo sliko. To je mesečni horoskop za marec.

Mesečni horoskop za leve
Mesečni horoskop za leve Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Devica (23. 8. – 23. 9.)

Kar se zdi preprosto, ni tako preprosto, zato še naprej razmišljaj zunaj okvirov. Saturn se preseli v tvojo hišo odnosov 7. marca s čimer se začne triletno obdobje raziskovanja glede tega kaj si resnično želiš in potrebuješ od drugih ljudi. Kot razkriva polna luna na isti dan v tvojem znamenju, je prvi korak izbira sebe. Zmeda in nesoglasja so skoraj zagotovljeni med premagovanjem neprijetnih občutkov, ki jih prinaša zagovarjanje svojih potreb. Toda do konca meseca se boš prepričal, da imaš v svoji ekipi nekaj razumljivih ljudi.

Mesečni horoskop za device
Mesečni horoskop za device Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Tehtnica (23. 9. – 21. 10.)

Aristotel je rekel: “Odličnost je navada,” kar res velja za tvoj horoskop tega meseca. S Saturnom, ki se preseli v tvojo hišo vsakodnevnega dela 7. marca, te čakajo tri leta gradnje discipline v svojem vsakdanu. Čeprav obstaja želja po tem, da bi vse to delo opravljali v izolaciji, ta mesec ugotavljaš, da moraš zgraditi ekipo. Tvoj partner (tako v romantičnem kot poklicnem življenju), bo ta proces pospešil ali uničil in ta v tem mesečnem horoskopu imaš na svoji strani moč privlačnosti. Ne boj se izstopati in vzemi usodo v svoje roke.

Mesečni horoskop za tehtnice
Mesečni horoskop za tehtnice Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Škorpijon (22. 10. – 21. 11.)

Tvoj glas mora biti uslišan. Saturn 7. marca vstopi v del tvoje karte, ki predstavlja romantiko, ustvarjalnost in otroke, s čimer se začne triletno obdobje, v katerem boš izzvan, da ustvariš nekaj, kar traja. Čeprav boš morda čutil pritisk, da začneš s tem projektom (ne glede na to, ali gre za nosečnost, pisanje knjige ali začetek zmenkov), s hitenjem ne boš veliko dosegel. Če obstaja zmeda o tem, kje začeti, sledi svoji intuiciji. Namenjeno ti je ustvariti nekaj, kar je v skladu s tvojimi vrednotami.

Mesečni horoskop za škorpijone
Mesečni horoskop za škorpijone Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Strelec (22. 11. – 21. 12.)

Čas je, da se uskladiš s svojim pravim jazom in najosnovnejšimi potrebami. Saturn 7. marca vstopi v tvoj dom, družino in zasebnost ter začne triletno obdobje globoke osredotočenosti na tvoje temelje in notranje življenje. V tem mesecu je izziv to, da se v službi in z drugimi ljudmi dogaja nekaj izjemnih situacij, ki jim želiš posvetiti vso svojo pozornost. Dlje kot se boš izogibal osredotočanju nase, težje bo priti do korenine težave.

Mesečni horoskop za strelce
Mesečni horoskop za strelce Foto: on Pixabay

Mesečni horoskop Kozorog (22. 12. – 19. 1.)

Neguj svoje okolje, kot da je čudovit vrt. Tvoj vladajoči planet Saturn vstopi v tvoj komunikacijski sektor 7. marca in sproži triletni proces urejanja tvojega dnevnega urnika in rutin. Po zadnjih nekaj letih, ko si bil previden pri zapravljanju denarja, imaš zdaj več prostora za nadgradnjo svoje garderobe, doma in družabnega življenja. Morda se boš v tem mesecu včasih celo počutil nevarno zapravljiv (še posebej, ko bo Venera 16. vstopila v tvoj sektor užitka). Toda pomisli na to takole: če se osredotočaš na to, da svoje dneve napolniš z užitki in lepoto, ne boš vedno iskal pobega.

Mesečni horoskop za kozoroge
Mesečni horoskop za kozorogeFoto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Vodnar (20. 1. – 18. 2.)

Čestitke! Preživel si tri dolga leta Saturna v svojem znamenju! Planet discipline se preseli v tvoj sektor denarja in virov 7. marca in začne triletno revizijo tvoje učinkovitosti, lastne vrednosti in denarnega toka. Takoj začutiš pritisk, da skočiš naravnost v globino in začneš ustvarjati nove strukture. Zakaj ne bi zamenjal službe, začel novo poslovno sodelovanje in se rešil toksičnega razmerja? Ključno je, da izkoristiš vso osebno moč in zaupanje, ki si ga zgradil, preden narediš kakršen koli preskok. Ne pozabi: v redu je iti počasi.

Mesečni horoskop za vodnarje
Mesečni horoskop za vodnarje Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop Ribi (19. 2. – 20. 3.)

Vedno je najtemneje tik pred zoro. Saturn se premakne v tvoje znamenje 7. marca in začne triletno obdobje sprejemanja lastnih omejitev. Zadnja tri leta so bila včasih osamljena in izolirana in toliko si jih preživel v svoji glavi. S tem tranzitom pride obračun: kaj pravzaprav pomeni ostati utelešen? Ključno v tem mesecu je, da prepoznaš svoje najboljše zaveznike in sredstva za to pot. Kdo ti bo na tej poti pomagal? To izveš v tem mesečnem horoskopu.

Mesečni horoskop za ribe
Mesečni horoskop za ribe Foto: AlejandroSalas on Pixabay
Prejšnji članekRover na Marsu posnel zgodovinske dokaze
Naslednji članekKaj bodo glavne naloge notranjega ministra?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.