Mesečni horoskop: Marec 2024

Mesečni horoskop
Mesečni horoskop Foto: sarayut iz iStock

Mesečni horoskop za marec 2024 za vse znake. Kaj prinaša mesečni horoskop v marcu, ki prinaša tudi pomlad? Kaj moraš storiti, da bi pripadal? Marčevska sezona mrkov bo sprožila vprašanja o kompromisih, samozadovoljstvu in korupciji, ko razmišljamo o načinih, na katere smo ukrivili svojo moralo in sanje, da bi osrečili druge. Kaj bi bilo potrebno, da bi se vrnil k sebi, svoji skupnosti in svojim vrednotam? Ta mesečni horoskop prinaša dovolj optimizma in možnosti, da bo možna kakršna koli sprememba. Kako bi lahko začel znova?

Mesečni horoskop oven

Sezona mrkov se začne 25. marca z luninim mrkom v Tehtnici. Vse pripelje do »velikega«, popolnega sončnega mrka v vašem domačem znamenju, a o tem več v aprilu. Mrki bodo udarili v bistvo, izkopali občutke in se prebudili v areni odnosov. Ne pozabi, da bosta Venera in Mars v Ribah, kjer bosta raziskovala tvoje skrivne želje in potlačeno žalost. Naredi vse, kar moraš, da se poglobiš – umetnost, ritual, čas zase – da lahko izraziš te notranje spremembe. Mrki so vedno čas razodetja; bodi pozoren na to, kaj se kuha pod površjem, da boš našel tisto, kar je pripravljeno, da pride na dan.

Mesečni horoskop za ovne
Mesečni horoskop za ovne Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop bik

Mesečni horoskop v marcu prinaša Saturn, ki je v Ribah zastavil vprašanja o pripadnosti: Kdo so tvoji ljudje? Katere obrambne mehanizme si pripravljen opustiti, da bi našel svoje mesto? Kakšna je prava družabna arena zate? Ko Venera in Mars prečkata Ribe, ti dajeta samozavest, da zahtevaš svoj prostor. Iščeš ustvarjalno kohorto, ki bo prepoznala tvojo genialnost in te ne bo prisilila v sklepanje kompromisov. Sooči se s svojimi predvidenimi idejami zavrnitve in se prostovoljno vključi v službo. To je dokončna točka napredka pri tvoji družbeni preobrazbi.

Mesečni horoskop za bike
Mesečni horoskop za bike Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop dvojčka

Horoskop za marec obljublja, da bo zate razburljivo poglavje v karieri, saj sonce, Merkur, Venera in Mars križarijo skozi Ribe. Na poti se bodo križali s Saturnom in Neptunom. Veliko se naučiš o tem, kako ostati na svojem pasu in uresničiti svoje sanje, ne da bi izgorel. Razmisli, katere lekcije si se naučil in katere strukture in blažilniki so potrebni, da ostaneš prizemljen. To je ogromen trenutek širitve. Ugotovi, kako poskrbeti zase.

Mesečni horoskop za dvojčke
Mesečni horoskop za dvojčke Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop rak

Prihod pomladi v drugi polovici marca obljublja optimizem, saj se sonce, Venera in Mars premikajo skozi Ribe v tvoji deveti hiši širitvenih obzorij. Tu bodo naleteli na Saturna, ki te uči lekcij o strategijah in viziji, potrebnih za uresničitev sanj. Česa se moraš naučiti, da napreduješ na svojem področju? Čigavo soglasje potrebuješ? Kako ga lahko dobiš? Imaš vse, kar potrebuješ, da se premakneš mimo starih blokad, nastavljenih v tvoji glavi.

Mesečni horoskop za rake
Mesečni horoskop za rake Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop lev

Zaljubljenca Venera in Mars ta mesec vstopita v Ribe, 19. marca pa se sezona Ovna začne v tvoji osmi hiši spolnosti. Ko se osebni planeti gibljejo skozi Ribe, se bodo povezovali z Neptunom (zablode) in Saturnom (meje), zaradi česar se boš zavedal, kako si lahko sam sebi najhujši sovražnik, ko gre za odnose. Ko gre za zmenke, kako fantazija prehiti realnost? Moral bi biti zunaj in se srečevati z ljudmi – le poskrbi, da spremljaš svoje potrebe in omejitve.

Mesečni horoskop za leve
Mesečni horoskop za leve Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop devica

Sezona mrkov se začne 25. marca z luninim mrkom v vašem domačem znamenju. To bo sprožilo nekaj pomembnih prebujanj v zvezi z lastnostmi in izražanjem. Da bi zagotovil, da lahko obdelaš vse podzemne spremembe, ki se dvigajo na površje, vključi čim več somatske obdelave. Z osebnimi planeti v Ribah, ti je najbolje, da s telesno aktivnostjo odpreš kanale, tako da imajo vulkanske spremembe v sebi sprostitveni ventil.

Mesečni horoskop za device
Mesečni horoskop za device Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop tehtnica

Mrk v mesečnem horoskopu marca bo 25. v mesecu dosegel tvojo dvanajsto hišo podzemlja. Ne glede na to, kakšna prebujenja pridejo, je tvoj najboljši način za reševanje doma in ustvarjalnosti, saj osebni planeti križarijo skozi Vodnarja in Ribe. Naredi globoko spomladansko čiščenje ali karkoli že lahko, da premakneš to, kar prihaja, tako da se ne počutiš stagnirajoče ali preobremenjeno. Uporabi svoj dom in umetnost, ki jo tam ustvarjaš, da bi te notranje spremembe postavil v ospredje.

Mesečni horoskop za tehtnice
Mesečni horoskop za tehtnice Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop škorpijon

Mesečni horoskop za Škorpijone napoveduje še naprej povprečno dogajanje. Usklajevanje dela in družine lahko predstavlja izzive, ki vodijo do morebitnih pritožb zaradi pomanjkanja časa za ljubljene. Podpora bratov in sester ter priložnosti za udeležbo na družinskih dogodkih prinašajo veselje, vendar finančna negotovost ostaja. Ljubezenski odnosi cvetijo, vendar lahko ljubezensko življenju naleti na manjše konflikte. Napredek v poslu zahteva odločne napore, študentje pa se lahko soočajo z izzivi, še posebej tisti, ki želijo oditi v tujino.

Mesečni horoskop za škorpijone
Mesečni horoskop za škorpijone Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop strelec

Ta mesec se kvadrati med Venero in Marsom v Vodnarju in Uranom v Biku osredotočajo na otipljivo. Kako spoštuješ svoje rutine, ki te podpirajo? Katere spremembe je treba narediti v prehrani in vadbi, da se boš počutil bolj jasno in samozavestno? Vzemi mlado luno v Ribah 10. marca, da prizemljiš svojo zavest na svojem področju dnevnih navad. To bo vir velikih in močnih sprememb, ki bodo vplivale na preostali del grafikona.

Mesečni horoskop za strelce
Značilnosti horoskopa Strelec Foto: on Pixabay

Mesečni horoskop kozorog

Sezona mrkov se začne 25. marca in doseže tvojo deseto hišo kariere in četrto hišo korenin in družine. Razkritja, ki prihajajo, bodo zadela tvoj občutek pripadnosti in ambicije, zato je najboljši način, da se spopadeš s tem, da okrepiš svoje obredno življenje in rutino. Z osebnimi planeti, ki se gibljejo skozi Ribe, je verjetno, da se boš med pomivanjem posode dotaknil svoje najvišje zavesti. Prihajajo velike spremembe. Ne poskušaj jih prehitevati. Namesto tega poišči oprijemljive načine, kako biti aktiven v sedanjosti in fizično, da se ti lahko na poti odprejo prava vrata.

Mesečni horoskop za kozoroge
Mesečni horoskop za kozoroge Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop vodnar

Z osebnimi planeti v Vodnarju, v prvi hiši sebe, in v Ribah, v drugi hiši zaslužka in lastne vrednosti, je pravi čas za poteze. Prosi za povišico in zaženi tiste projekte, ki se kuhajo že nekaj časa. Vzemi mlado luno v Ribah 10. marca, da uresničiš vse svoje sanje. Z mrkom Tehtnice 25. marca, ki zadene deveto hišo širjenja obzorij, se lahko soočiš z zaprtimi vrati ali padlimi institucijami na svoji karierni poti. Ne dovoli, da te upočasni. Imaš dovolj osebnega zagona, da se prebiješ skozi kar koli, ne glede na to, kaj se dogaja na večji sceni.

Mesečni horoskop za vodnarje
Mesečni horoskop za vodnarje Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Mesečni horoskop ribi

Mlada luna zadene tvoje domače znamenje 10. marca. Dan kasneje mesečni horoskop pripravlja vstop Venere v Ribe, sledi pa ji Mars 22. marca. To je čas jasnosti in akcije, ki prinaša vse, kar si obdelal, direktno na površje. Ko se osebni planeti gibljejo skozi Ribe, bodo prečkali Saturn in Neptun, kar bo navdihnilo soočenja z načini, kako se samosabotiraš. Nič ne bo ustavilo poti naprej, ki jo trenutno čutiš. Bodi pozoren na to, kje potrebuješ nekaj strukture, da ostaneš zvest sebi.

Mesečni horoskop za ribe
Mesečni horoskop za ribe Foto: AlejandroSalas on Pixabay

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekTop 10 Dortmund: Najlepše destinacije mesta nogometa in piva
Naslednji članekAntikiterski mehanizem: Skrivnosti starogrškega računalnika

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.