TA MESEC PRAZNUJE ŠKORPIJON

Škorpijoni so ponosni, skrivnostni, strastni in sumničavi. Naučiti bi se morali, da je včasih tisto, kar jim prekriža pot, poučno. Živijo v preteklosti, so zelo intuitivni, psihično občutljivi in povezani s svojo družino. So izjemno silovite osebe, polne energije in nebrzdane strasti. Pogosto dobimo občutek, da so nepremagljivi, saj s svojo prisotnostjo “začarajo” vse ostale prisotne.
ONA – Škorpijonka ima v sebi globoko in skrivnostno lepoto. Ona je magnetična, ponosna, in popolnoma samozavestna. Žal ji je samo, ker ni bila rojena kot moški in jo skeli, ker nima enakih prednosti, kakor jih imajo v družbi oni. Je odločna in samozavestna ženska, ki se zna postaviti zase.
ON – Žensko, ki se zaljubi v Škorpijona, ne sme biti strah poželenja. To je namreč njegova temeljna lastnost. Ne nanaša se samo na ljubezen, čeprav je tam najbolj izrazito. Strasten je tako pri politiki, šahu, hrani, življenju, kar koli si pač zamisli. Ko ljubi, je zvest.
Tokrat se boste morali nalog lotiti malce bolj postopoma, saj zahtevajo veliko pozornosti in zbranosti. Vzemite si čas in z rezultatom, ki bo hitro viden, boste več kot zadovoljni. Čustveni svet bo bolj odprt, morda s pretiranim pridihom moralizma. Ljubljena oseba bo zelo razumevajoča in topla. V zadnjih dneh oktobra vas bo vzpodbujalo tudi Sonce v vašem znamenju.
OVEN
V mesecu oktobru boste priča številnim nepričakovanim presenečenjem. Ponudba ne bo dosegla vaših pričakovanj, a morda je vendarle bolje, da je ne zavrnete. Kljub vsemu je še vedno edina, ki vas lahko pripelje do osebnega zadovoljstva. Povsem flegmatično boste sprejemali študijske razmere, ki se bodo počasi spreminjale v tekmo za dosežke.
BIK
Zasanjani dnevi se bodo iztekli, trčili boste v kruto realnost. Odvzela vam bo mir in ravnotežje, hkrati pa spodbudila intenzivnejše ukvarjanje z določenimi nalogami. Konflikti bodo izzvali kreativnost. Veliko priložnosti se vam bo ponudilo, zato boste zagrabili za najboljšo. Potrpežljivost bo na pravem mestu. Veliko se boste družili z prijatelji.
DVOJČKA
V mesecu oktobru se vam obetajo manjše spremembe. Preveč boste neučakani, da bi lahko mirno čakali na novico iz banke. Šli boste v akcijo in vse dali od sebe. Obresti bodo visoke, a vseeno ne previsoke. Pazite, kako in koliko trošite. Na čustvenem področju se vam lahko zgodi, da ne boste točno vedeli, kaj si želite, zato se ne odločajte prehitro.
RAK
Sproščena energija in optimizem vam bosta prinesla dobro počutje. Svobodni boste kot ptiček na veji. Izogibajte se negativnih ljudi. Mars v vašem znamenju vas bo vodil po vaši poti. Prva polovica meseca bo obarvana z nežnostjo in harmonijo. Sonce v Tehtnici vas bo naredilo še bolj romantične. V drugi polovici meseca pa pride do izpadov ljubosumja.
LEV
Čustva bodo zelo močna. Tisti, ki ste samski, pa se tokrat raje zakopljite v delo, saj lahko sedaj dosežete boljše rezultate kot v preteklosti. Nekdo vam bo ponudil sodelovanje, vendar se dobro pozanimajte, preden se odločite. Zadnji dnevi v oktobru bodo obarvani z energijo Marsa v vašem znamenju, zato vam samozavesti ne bo primanjkovalo.
DEVICA
Priložnosti se bodo vrstile v istem tempu kot že nekaj časa. Še vedno se boste poigravali z možnostmi, ne da bi pri tem utrpeli kakšno škodo. Venera v vašem znamenju bo poglobila vaša čustva. Veliko se boste ukvarjali tudi s svojim zunanjim videzom. Možna je celo kakšna večja sprememba, s katero boste šokirali okolico.
TEHTNICA
Sonce v vašem znamenju vas bo v oktobru držalo pokonci. Pogumno in samozavestno boste uresničevali vse, kar ste nameravali, čeprav nekateri načrti ne bodo vidni ravno ta trenutek. Pri komunikaciji vas bo vzpodbujal Merkur v vašem znamenju. V drugi polovici meseca pa lahko začne vaša energija nekoliko pešati.
STRELEC
Umsko boste zelo ustvarjalni, sposobni boste vseh naporov in hitrega učenja. Naučili se boste veliko pomembnih stvari, ki ste imeli v preteklosti z njimi težave. Profesor, ki vam je pomemben, vas bo pohvalil in to vas bo razveselilo. Merkur v znamenju Tehtnice bo izboljšal vašo komunikacijo, še posebej na osebnem področju.
KOZOROG
Čustveni vrtinec bo slabše vplival na vaše počutje in zbranost. Poglobite se vase in dobro premislite, ker tako ne gre več naprej. Začnite se veliko gibati in pravilno prehranjevati. Rezultat bo pozitiven. Če se boste soočili z realnostjo, lahko še pravi čas kaj preprečite. Tisti, ki ste vezani, se boste s partnerjem dogovarjali o večji zadevi.
VODNAR
Kljub vaši odločitvi bodo šle odgovornosti svojo pot. Očitno bo, da bi morali ukrepati, ko ste imeli nalogo v svojih rokah. Na pomoč vam bo priskočil sošolec in skupaj bosta rešila problem. Nič ni izgubljenega. Težavna bo le prva polovica meseca, ko se boste zelo težko odločali, še posebej na poslovnem področju.
RIBI
Z odločnostjo boste v oktobru dosegli veliko. Nasprotnik ne sme začutiti, da niste povsem prepričani glede nakupov. Zaenkrat si ne postavljajte previsokih ciljev, ampak raje dobro premislite. Vaša odločitev bo pravilna, saj boste vse dobro preanalizirali. Nekdo iz preteklosti, ki vam je veliko pomenil, bo iskal potrditve, zato pričakujte klic.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.