Ta mesec praznujejo biki

Vladajoči planet tega zemeljskega znamenja je Venera. Je prvo znamenje zemlje in stalnega modusa. Prav vpliv zemlje biku narekuje stalnost in stanovitnost, vpliv Venere pa mu vdihne čut za lepoto, estetiko in izkazovanje čustev. Bik potrebuje okoli sebe ljudi, na katere se lahko zanese. Hitrih sprememb ne prenaša in nenadne odločitve mu gotovo niso po godu. Pogosto je trmoglav, pri čemer trpijo ravno njegovi najbližji.

ONA – Ženska, rojena v znamenju bika, je globoko v srcu še vedno tisti nadležen otrok, ki je večino mladosti tacal po lužah in ril po blatu. Vpliv zemlje nanjo se zrcali v ljubezni do narave. Moški, ki jo želi osvojiti, naj jo pelje na taborjenje v divjino, stran od civilizacije in udobnega življenja.
ON – Ženska, ki želi osvojiti bika, se stvari pogosto loti na napačnem koncu. Umirjeni in rahlo sramežljivi bik se namreč redko odzove na njene poredne poglede in v svoji želji po njem lahko postane preveč vsiljiva.

To je mesec, ki vam ne bo delal večjih preglavic. Počutili se boste dosti boljše kot prejšnji mesec. Prva polovica meseca je lahko za vas malce nevarna. Pazite na to, da boste živeli zdravo. Več se gibajte in pazite pri prehrani. Izogibajte se zapletom in s tem burnim reakcijam. V drugi polovici pa se vam obetajo prijetni trenutki v dvoje, ki bodo dvignili vašo samozavest in vam dali elan za vse stvari, ki vas čakajo v prihajajočem obdobju. Tudi denarja vam ne bo primanjkovalo!

OVEN
Mesec april vam bo pisan na kožo, saj se Sonce nahaja v vašem znamenju, kar vam bo dalo mnogo več energije na vseh področjih. Lažje se boste soočali tudi s poslovnimi in finančnimi zadevami. V kratkem času boste veliko naredili in bili za svoje delo tudi pohvaljeni s strani nadrejenih. Kar se tiče čustev, pa se bo vse, kar je lepo in zanimivo, vrtelo okoli vas. Veliko se boste zabavali, pazite le, da ne boste preveč globoko pogledali v kozarec. Lahko vam škoduje.

DVOJČKA
Nikar ne bodite tako neučakani, saj se bo kmalu vse uredilo, kot ste si zamislili. Merkur v znamenju Rib lahko povzroči nekoliko kaotično razmišljanje. Še posebej prva polovica aprila bo minila v trenutku, ostali pa bodo lepi spomini na čustvenem področju. Nekdo vas že nekaj časa opazuje, pa nekako ne upa pristopiti, ker dajete vtis nezainteresiranosti. Bodite malo bolj odprti in nasmejani, tako boste lažje navezali stike z novimi ljudmi, ki prihajajo v vaše življenje.

RAK
Mesec april bo nekoliko nihajoč oziroma vaše počutje bo spremenljivo. Za vas je ta čas primeren za študij in učenje ter pridobivanje novih znanj. Krasijo vas samodisciplina in vztrajnost. Vaša intelektualna osebnost je v vzponu. Če nimate časa za učenje, se posvetite in rešite probleme v službi in v družini. V prvi polovici se boste ukvarjali predvsem z grehi iz preteklosti, ki jih boste tudi rešili, ter ubrali najlažjo pot in se zraven soočili z nastalimi težavami.

LEV
Ta mesec boste uspešni na poslovnem področju in uspehi ne bodo izostali. Pokazale se bodo vaše sposobnosti, kar bo opazno tudi na materialnem področju. Privoščite si kaj zase, saj ste si zaslužili. Tisti, ki ste vezani, boste podvomili v partnerja, saj se vam bo zdelo njegovo obnašanje precej čudno, tisti, ki pa ste samski, vas čaka manjše zatišje na čustvenem področju, vendar se vam že ob koncu meseca kaže nova oseba. Pogoj je le, da jo boste spustili blizu.

DEVICA
Vse se bo odvijalo približno tako, kot ste si zamislili. Na ljubezenskem področju si boste zaželeli sprememb. Pri tem ni nujno, da boste želeli novega partnerja, le v sedanjem odnosu boste želeli osvežitev in več pestrosti. Predvsem na seksualnem področju. Mikala vas bodo tudi nova poznanstva, ki se vam kažejo še posebej na zabavah, ki jih tokrat ne boste izpustili iz svojega urnika. Delo in učenje pa vam lahko tokrat predstavljata manjšo težavo zaradi polne glave drugih stvari.

TEHTNICA
Začeli boste delati na sebi. Marsikaj vam ne bo všeč. Prijelo vas bo, da se znebite slabih navad. Zaželeli si boste sproščenega življenja in si vzeli malce več časa zase. Partner vam bo stal ob strani in vas podpiral pri vaših odločitvah. Zaupali boste nekomu, s katerim že dlje časa niste imeli stikov. Pomagal vam bo z dobrimi nasveti. Pozorni pa bodite pri finančnih zadevah, saj se lahko zgodi, da se pojavi minus na vašem računu, ki pa lahko povzroči nervozo.

ŠKORPIJON
Pomlad vas bo napolnila z dobro energijo. Sonce vas bo vabilo ven in težko se boste skoncentrirali pri delu ali učenju. Zato večje obveznosti raje prestavite na naslednji mesec, da ne boste razočarani. Zadišala vam bosta rekreacija in šport, kjer lahko dosežete dobre rezultate. Na ljubezenskem področju se vam obetajo prijetne novosti, ki bodo v vašem srcu povzročile vznemirjenje. Neznanec vas bo zmedel s pogledi in prijaznimi besedami, ki jim na začetku verjetno ne boste verjeli.

STRELEC
Prva polovica meseca bo malce naporna, saj se vas lahko poloti lenoba. Ne bodite presenečeni, če v nobeni stvari ne boste videli smisla, saj bo že druga polovica aprila dosti bolj zanimiva. Še posebej na čustvenem področju, kjer vas bo nekdo nasprotnega spola prav lepo presenetil in vam dvignil samozavest. Sonce v znamenju Ovna vas bo držalo pokonci in vam dajalo energijo, da se boste lažje znašli. Obetajo pa se vam tudi spremembe na področju prijateljstva.

KOZOROG
Na ljubezenskem področju bodo imeli nevezani kozorogi priložnosti pri določenih osebah, ki jih ne bodo pustile ravnodušnih. Ker gre za osebo iz bližnje okolice, bo ta romanca seveda opažena. Pojavila se bodo zlobna ogovarjanja. Ampak nikar se ne obremenjujte. Pri poslu se vam obetajo nove priložnosti, saj boste uporabili svojo intuicijo in s tem dosegli razvoj in dobre rezultate. Tudi pri učenju ne boste imeli večjih težav.

VODNAR
Začetek aprila bo monoton. Na poslovnem in študijskem področju ne pričakujte napredka. Preveč vas mika, da bi denar zapravljali za lepe, vendar nepomembne stvari. Kasneje vam bo žal za potrošenim denarjem. Naučite se kontrolirati. Pazite pa tudi na zdravje in z lahkimi oblačili še nekoliko počakajte, saj bo poletje še dolgo. Konec meseca se vam bo nasmehnila sreča, in sicer na osebnem področju, kjer boste končno prišli do spoznanja, kaj si v resnici želite.

RIBI
Stvari, ki se bodo dogajale okoli vas, bodo pritegnile vašo pozornost. Prijatelji vas bodo vabili ven, vi pa se boste boljše počutili doma. Veliko boste razmišljali o čustvenih zadevah, ki ne bodo ravno najbolj jasne. Merkur pa vam lahko povzroči nekaj manjših težavic pri komunikaciji, zlasti z nadrejenimi in sodelavci. Zato kakšne direktne opazke raje zadržite zase, da se ne boste komu zamerili. Konec meseca bo v znamenju ljubezni in tudi romantike ne bo manjkalo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.