Ta mesec praznujejo kozorogi

Kozorog je zemeljsko znamenje, njegov vladar je planet Saturn. Osnovni princip Kozoroga je ambicija. Pozitivne značilnosti: pazljivost, poslovnost, resnost, praktičnost in ambicioznost. Negativne značilnosti: egoizem, svojeglavost in zamerljivost. V ljubezni išče spoštovanje, realnost in zvestobo.

ON-so ambiciozni, hladnokrvni in melanholični. Nikoli jih ni strah trdega dela in truda, vloženega v to delo. Pripravljeni so žrtvovati svoje življenje za delo, če bi bilo potrebno.

ONA– Kozoroginje so modre, močne, zanesljive, sramežljive, krepostne in malce strastne. Osvojiti njihovo zaupanje in ljubezen ni lahko delo. So zahtevne in so jim všeč moški, ki jih spravijo v smeh.

Zaželeli si boste, da se izprežete iz vsakodnevne rutine. Zato boste zelo odkriti in neposredni, kar ne bo najbolje. Hitro lahko namreč užalite vaše najbližje. Na področju umetnosti se bodo pojavile spremembe, ki jih niste pričakovali. Prva polovica meseca bo bolj dolgočasna, v drugi polovici pa si boste vzeli čas zase in se zabavali v družbi dobrih prijateljev.

OVEN
Ovni boste v decembru izkusili mnogo stvari. Prva polovica decembra ne bo ravno enostavna. Imeli boste težave z ljubezenskimi zvezami. Nihali boste med dvema možnostma. Zdelo se vam bo, da so stvari mnogo hujše, kot dejansko so. Poskusite v vsem skupaj najti pozitivne lastnosti in se osredotočite nanje. Nikar ne naredite kakšne usodne napake.

BIK
Poskusite se lotiti problemov nekoliko drugače. Osredotočite se na vašo duševnost. Življenje vam ne pušča niti sekunde miru, zato se boste počutili depresivni in brez volje. Čas je, da se ustavite in umirite. Poslušajte svoj notranji glas, ki vam bo prišepnil, kako najbolje izkoristiti prihodnost. Tudi na poslovnem področju poskušajte vztrajati pri svojih odločitvah.

DVOJČKA
Obetajo se vam zelo pestri dnevi. Ta mesec boste bolj malo sami. Ukvarjali se boste z ljudmi, ki so stalno prisotni v vaši življenjski sferi. Z ljubezenskim partnerjem bosta doživljala spremembe v vajinem odnosu. Težko bo slediti mislim partnerja, ki bo odklanjal odkrit pogovor. Sami boste na vsak način želeli ugotoviti, pri čem ste in do kod še lahko greste.

RAK
Nikar se ne ustrašite. Dogajale se vam bodo malce nenavadne stvari. V tem času bodo vaše misli odplavale k bivšemu ljubimcu. Spomini bodo skonstruirali fantazije, toda realnost je žal drugačna. Najboljšo rešitev za trenutne probleme boste našli, če boste ostali mirni in razmišljali s trezno glavo. V konflikte se raje ne spuščajte, saj bi lahko bili na koncu razočarani.

LEV
Levi boste na začetku meseca mogoče malce razočarani, ker situacija ne bo ravno takšna, kot ste načrtovali. Vsi poslovni projekti se bodo za trenutek ustavili in ne glede na to, kako zelo si želite zaključka, se bo vse skupaj premaknilo šele sredi decembra, ko vam bodo tudi planeti nekoliko bolj naklonjeni. Tisti, ki vas čakajo še kakšne študijske obveznosti, pa poskusite pohiteti.

DEVICA
Začetek decembra bo malce naporen. Treba se bo osredotočiti na pripravo atmosfere, ki bo primerna za odprt pogovor s partnerjem. Paziti morate, da ne boste obračali besed v svojo korist, saj se boste s tem zapletli v manipulativne spore, ki jim ne bo konca. Zdaj je čas, da poveste tisto, kar vam že nekaj časa ne da miru. Odziv vas lahko zelo preseneti.

TEHTNICA
Prvi dnevi decembra bodo naporni. Vašo glavo bodo bremenile težke misli. Zavedajte se, da vas v ta temačna mesta vodijo planeti. Uprite se jim, saj tam res nimate kaj početi. Vaše misli usmerite v miselne projekte, ki zahtevajo koncentracijo in vašo popolno zbranost. Na čustvenem področju bo vladalo zatišje. Sedaj ni čas za reševanje kakšnih večjih, napornih konfliktov.

ŠKORPIJON
Prva polovica meseca bo zelo zanimiva. Začelo se bo izjemno pomembno obdobje za vašo ljubezensko zvezo. Imate probleme, ki jih je potrebno rešiti skupaj s partnerjem. Pazite na svoje besede in dejanja, da ne boste še bolj poslabšali celotne zadeve. Nekaj dni bo vladala napetost med vama, ampak se bodo stvari kmalu spremenile. Poskusite biti malce vztrajnejši.

STRELEC
December je vaš mesec. Na ljubezenskem področju bo vse prepleteno s pozitivno energijo. Zaželeli si boste potovati in raziskati nove stvari. Mikale vas bodo nenavadne avanture in nič vas ne bo moglo ustaviti, da bi si ne vzeli tistega, česar si želite že nekaj časa. Če ste zaljubljeni, se vam lahko zgodi, da spoznate, da tako ne gre več dalje. Nikar ne komplicirajte.

VODNAR
Mesec december vam prinaša velika nihanja. Pazljivo z vso energijo, da si ne boste povzročali nepotrebnih problemov. Dobro premislite, preden karkoli rečete. Predvsem pa poslušajte, kaj vam bodo povedali ljudje okoli vas. Ste zelo temperamentni, zato se boste v vsaki situaciji znašli brez večjih težav. Na ljubezenskem področju vam bo najlepše v zadnjih dnevih decembra.

RIBI
Prva polovica meseca bo malce naporna. Razdvojeni boste. Želeli si boste, da se vaše življenje končno uredi. Čas je primeren, da se odločite za hujšanje ali da opustite kajenje. Volje in navdušenja vam ne bo manjkalo. Uredite si tudi finančne papirje in dnevne aktivnosti. Novo leto boste preživeli v družbi nekoga, ki vam izredno veliko pomeni, pa čeprav si tega ne želite priznati.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.