Top 10 MiniClip iger, ki smo jih nekoč igrali

Ali je kdo, ki v mladosti ni igral igric na MiniClipu? In se po možnosti prepiral s prijatelji, koliko časa še lahko igra? Ker je nostalgija dostopna 24/7, smo se odločili pobrskati po najboljših igrah, ki jih je nudil MiniClip. No, še vedno jih, ampak mogoče smo že prerasli te igre. ? Če se z izborom ne strinjaš, zapiši v komentar tisto, ki je tebi najbolj pri srcu.

Monster Trucks Nitro

Monster Trucks Nitro
Monster Trucks Nitro

Igrica, ki nas je navdušila za vožnjo tako imenovanih bigfootov ali monster truckov. Monster Trucks Nitro in njena nadaljevanja lahko še vedno najdeš na spletu in jih igraš v noč.

Commando

Commando
Commando

Verjetna najboljša vojaška igra po Call of Duty in Battlefieldu. Commando ima še dve nadaljevanji imenovani Commando 2 in Commado 3: Assaults. Tudi te so še vedno na platformi za igrice.

Snow Line

Snow Line
Snow Line

In spet igra, ki ima nekaj nadaljevanj. Pripelji Božička do svojega cilja s tem, da mu narišeš pot, po kateri mora. Slišalo se je noro, ampak bilo je noro dobro. Popularnost se dvigne decembra.

Heli Attack

Heli Attack
Heli Attack

Nismo še konec z igrami polnih nadaljevanj. Uradno so tri nadaljevanja, ampak koliko je tistih zares kakovostnih? Ena, morda dve igri. Obrani sebe in svojo bazo pred napadalci.

8-Ball Pool

8 Ball Pool
8 Ball Pool

Nadaljevanj ni, je pa nešteto različic te igre, ki bi ji lahko preprosto rekli biljard. Pa bi se verjetno zmotili, ker to ni isto kot pool in njegove različice. Še vedno najbolj igrana igra na MiniClipu.

Bubble Trouble

Bubble Trouble
Bubble Trouble

Izmikaj se balončkom in premaguj nivoje v tej nori igri. Igrata jo lahko tudi dva, verjetno je zato še vedno tako popularna. Kdo rabi online igre, če lahko štiri roke udarjajo po tipkovnici.

On the run

On the run
On the run

Nekateri so se tu naučili voziti avto in bežati pred roko zakona. Vsi smo želeli divjati po ulicah in ko so igro prenovili, je bilo čudovito. Obenem pa je tisti čar izginil, ampak za vedno bodo ostali spomini.

Gold miner / MotherLoad / Reel Gold

Iskanje zlata in drugih pregrešno dragih dobrin, ki »živijo« pod tlemi. Zelo različne igre, ki pa jim je skupno zlato in uživanje ob iskanju zlata.

3 Foot ninja

3 Foot Ninja
3 Foot Ninja

Kdo ni želel biti ninja, ko je igral to igrico! Če so bili kdaj pretepi totalno nepovezani in nelogični, je bilo to tu. Karate Kid proti tej igri res izgleda kot amaterski borec.

Raft Wars 2

Raft Wars
Raft Wars

Poletna igrica, po kateri smo se želeli namakati v morju. Pa ne samo to, želeli smo imeti prave bitke v vodi. V napihljivem obročku smo se borili proti zlobam, ki so nas želele napasti.

Club Penguin

Club Penguin
Club Penguin

In še tista glavna. Tista, ki je zlomila nič koliko src. Ena najbolj slavnih igric vseh časov, ki je postala tudi uspešna franšiza. Se še spomniš svojega imena in gesla?

Urednik portala Student.si

VIRMiniclip
Prejšnji članekPrva videoigra, ki se lahko predpiše kot zdravilo za motnjo aktivnosti in pozornosti
Naslednji članekNASA bo na Mars poslala helikopter
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.