Kako praznovati rojstni dan v času karantene

Če si rojen marca ali aprila imaš letos še malo več smole kot vsi ostali, saj si že ali še boš ostal brez rojstnodnevnega praznovanja, druženja s prijatelji, sorodniki, ali karkoli že pač počneš na svoje običajne rojstne dneve. Če nisi ekstremni introvert, si na svoj dan gotovo želiš družbe prijateljev. Letos pač pozabi na to.

Tukaj se pojavi vprašanje: Ali je možno ne biti žalosten na svoj osamljeni rojstni dan?

Osamljena Amy na svoj rojstni dan.

Vzemi si letošnji rojstni dan kot priložnost, da ga izkoristiš samo zase.

Spa danbanja s svečko

Rezerviraj kopalnico samo zase. Pripravi si penečo kopel, ali uporabi kopalno sol, ki si jo dobil nekoč od nekoga. Natoči si kozarec vina, ali si skuhaj čaj. Pripravi si sadni krožnik. Iz kota kopalniške omarice izbrskaj masko za obraz, lase si poveži v figo. Ne pozabi na dišeče svečke in sproščujočo spa glasbo, ki jo najdeš na youtubu. Vzemi si nekaj ur samo zase. Posveti se sebi, svojemu telesu. Pozabi na vse probleme in uživaj!

Žurka na daljavo

Kdo pravi, da moraš biti sam? Povabi nekaj prijateljev, da se ti pridružijo na skupnem videoklicu. Vnaprej jim naroči, da si priskrbijo pijačo (te skrbi nimaš ?). Vidno polje v sobi okrasi z ostanki darilnih trakov in baloni, če jih slučajno najdeš. Pri dekoraciji bodi iznajdljiv, saj bo ustvarila tisti pravi mood. Vnaprej si pripravi playlisto, da se ne boste družili v tišini. Tudi če to ne bo tista prava žurka, ki si si je želel, je pa bolje kot biti sam. Zagotovo si imate s prijatelji veliko za povedat, saj se že sto let niste videli, kajne?

Party of one

Organiziraj karaoke

Karaoke so super ideja za zabaven in smeha poln družinski večer. In ne pozabite zapeti Vse najboljše za te!

Praznovanje z družino

Povabi družino na kosilo. Skuhaj nekaj, kar obožuješ, in speci cel pladenj tortic. Z glasbo ustvari prijetno vzdušje in izkoristi rojstni dan za povezovanje z družino. Miza naj ne bo običajna, potrudi se, da boš pogrinjke natuhtal do potankosti. To so trenutki, ki jih ne boš nikoli pozabil. Tudi kakšna skupna družinska fotka iz takega praznovanja bo lep spomin na malo manj lepe čase.

praznična miza

Mirno in tiho

Posveti se branju knjige, sprehajaj se s psom, poslušaj glasbo in pleši, bingaj serije, peci pecivo. Skratka, počneš lahko vse, kar počneš na običajen dan. Navsezadnje je vsak dan lahko najlepši v tvojem življenju, če mu le daš priložnost.

Vse najboljše

Karkoli se boš odločil početi na tvoj dan, važno je, da v tem uživaš. Zavedaj se, kakšno srečo imaš v primerjavi z mnogimi. Izkoristi svoj dan, da se zazreš vase in postaneš hvaležen za vsak nov dan.

Pa vse najboljše!

Prejšnji članekTe skrbi, da si okužen? Diagnozo lahko dobiš kar preko Messengerja
Naslednji članekOcena najbolj kontroverznega filma leta

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.